Confidenţialitate

Pauza Fantastică, adusă de Bogdan și Ionuț

Energia aia bună
share

Toată lumea e cu gândul la Pauza Fantastică! Și mai ales la planurile pe care le poți face în ea și la doza concentrată de fun de care poți avea parte în doar 10 minute!

Bogdan și Ionuț au început săptămâna cu gândul la joacă, au aflat că noua Consola PlayStation 5 va fi disponibilă în România din 19 noiembrie la un preț de vânzare recomandat de 1.999,99 lei, iar consola PS5 cu unitate optică Blu-ray Ultra-HD va putea fi achiziționată la un preț recomandat de 2.499,99 lei.

Și pentru că le plac copiii fantastici, au lăudat gestul lui Sebastian, un puști 16 ani, premiant, care a primit o bursă într-o campanie World vision, “Vreau in clasa a 9-a”. Nu prea are posibilități financiare, totuși și-a donat bursa pentru copiii care nu au bani pentru cele necesare scolii online. Și nici nu a dorit sa faca public acest fapt!

Pe băieți i-a emoționat explicația lui Sebastian: „M-am simţit cam prost când am văzut că sunt atât de mulţi copii care n-au laptopuri sau tablete. Deși sunt poate mai deştepţi decât mine, ei nu pot învăţa pentru că nu au o tabletă. Mi s-a părut trist”.

Nu putea trece săptămâna fără ca Bogdan și Ionuț să nu aducă vorba în pauză despre gadgeturi cool, mai exact, unul foarte util în această perioadă – sterilizatorul multifuncțional portabil, care poate curăța rapid un smartphone, eliminând toate bacteriile. Costă 100 de lei, dar există și modele mai performante, care pot încărca și telefonul.

Un viral care le-a plăcut băieților – o cerere trimisă de un elev de școală primară învățătoarei sale, care a și postat-o pe Facebook: „Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan Săman, vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este mesajul transmis de Ștefan învățătoarei.

Cererea a fost acceptată.
S-a făcut vineri, mai sărbătorim și Binging Day, cea mai bună ocazie pentru Bogdan și Ionuț să recomande niște filme. Restauratorii din Rust Valley, a spus primul, fără să clipească. Connected, a completat Ionuț.

 

Prinde și tu Pauza Fantastică

Într-o nouă normalitate în care școala se desfășoară atât online cât și offline și lucrurile se schimbă de la o zi la alta, Fanta își propune să aducă și mai mult fun în pauza de la școală cu promoția “Se sună de premii în pauza FANTASTICĂ”.

De ce este pauza fantastică? Pentru că site-ul este activ doar 10 minute la fiecare 50 de minute, exact ca în pauza de la școală, și în plus oferă și premii cool. Deci ce poate fi mai fantastic decât o pauză binemeritată cu premii?

Și pentru că pauzele nu mai sunt cum au fost o dată, am zis că trebuie să punem și noi umărul la inițiativa FANTA de a face din nou PAUZA… FANTASTICĂ!

Ce facem? Simplu. E fix la fel ca la școală. Doar că de data asta e și cu premii cool, cu hituri peste hituri, dar și cu distracție cât cuprinde.

FANTA și Virgin Radio Romania te premiază dacă “ieși” în pauză. Știm, n-ai auzit asta la școală, dar suntem sigur că ți-ai dori.

Dacă vrei să ne ajuți să aflăm “Ce încape într-un ghiozdan” sau “Ce tip de elev ești”, ai șansa să câștigi în fiecare dimineață super premii.

Pentru că știm că ești întotdeauna conectat, te premiem cu Joystick-uri pentru telefon, baterii externe sau Smart Watch-uri.

Hai, gata. Se sună de premiiiii! Ne auzim în PAUZA FANTASTICĂ la Virgin Radio Romania!

Pentru și mai multe premii, trebuie să ai mereu la îndemână 5 capace de Fanta sau Sprite (da, poți să trișezi cu Sprite în Pauza Fantastică :P), și să intri pe site-ul promoției pauzafantastica.coca-cola.ro cand aceasta e activă.

Așezi capacele în șablonul dat utilizând camera telefonului. Și gata! Incarci imaginea și ești înscris în tombola pentru premiile cool de la Fanta. Ai toate detaliile pe pauzafantastica.coca-cola.ro

Articole similare

Ce au mai aflat Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Săptămâna a început cu o discuție despre părinții unei fetițe din Elveția, ei au ales să-și numească...

Despre ce au vorbit, săptămâna asta, Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

De acum, vei putea căuta pe Spotify melodii doar după versuri, chiar dacă nu știi titlul melodiei. ...

Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Ai prins ce discuții coool au fost cu Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică de săptămâna asta? Câți...