Societatea Radio XXI SRL este operator de date cu caracter personal înregistrată în Registrul de Evidența a Prelucrătorilor de Date cu Carcater Personal sub numărul 8913

Virgin Radio Romania va lua toate masurile tehnice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Aveţi dreptul de a solicita oricand stergerea contului si a tuturor datelor personale prin e-mail la adresa salut@virginradio.ro sau folosind opţiunile disponibile dupa autentificarea pe VIRGINRADIO.RO.

Datele oferite prin inregistrarea pe acest site sunt folosite strict pentru autentificarea pe el, participarea la concursuri si validarea câstigurilor, in conformitate cu Termenii si Conditiile  din aceasta pagina.

RADIO XXI S.R.L

Nr. înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului J40/7521/1993

Certificatul de înregistrare nr.: RO4034103

Definitii si Conditii generale

 1. RADIO XXI SRL isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai acceptati in intregime termenii si conditiile aveti posibilitatea de a nu mai utiliza www.VIRGINRADIO.RO.
 2. Orice utilizare a acestui web-site sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.
 3. Acest website, este disponibil public la adresa http://www.VIRGINRADIO.RO.

RADIO XXI SRL este licentiat excluisiv Virgin Radio Romania si WWW.VIRGINRADIO.RO.

 1. “Utilizator” este numita orice persoana care acceseaza www.VIRGINRADIO.RO si foloseste serviciile puse la dispozitie prin acest site.
 2. “Editor” este numita persoana care se ocupa de postarea, mentenanta si reactualizarea informatiilor de pe www.VIRGINRADIO.RO
 3. “Moderator” este orice persoana desemnata de RADIO XXI SRL sa se ocupe de monitorizarea, intretinerea si medierea comentariilor de pe www.VIRGINRADIO.RO.
 4. Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin RADIO XXI SRL, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dispozitie de RADIO XXI SRL prin intermediul www.VIRGINRADIO.RO.
 5. Firma RADIO XXI SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor sau lipsa emisiei online. Sunteti de acord ca RADIO XXI SRL nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www.VIRGINRADIO.RO.
 6. Continutul www.VIRGINRADIO.RO poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala.

Descrierea serviciilor

 1. Scopul www.VIRGINRADIO.RO este de a oferi utilizatorilor acces la informatii despre Virgin Radio Romaniasi de realize si a intretine o comunitate online in jurul acestui post de radio, pozitionandu-se, in acelasi timp, ca website de divertisment pentru tineret.
 2. RADIO XXI SRL administreaza acest site, care asigura utilizatorilor acces la o serie de resurse, informatii, stiri, topuri, si ascultare online. Noi servicii vor fi implementate in timp, fara a incalca Politica de Confidentialitate sau scopul declarat. Este posibil ca unele servicii noi sa beneficieze de conditii speciale de utilizare care va vor fi aduse la cunostiinta si care vor necesita o aprobare seaparata. Accesul la www.VIRGINRADIO.RO este gratuit si nu este limitat de plata unui abonament. Totusi fiind un site Internet trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

Obligatiile utilizatorilor la inregistrare

 1. Orice vizitator, prin accesarea, descarcarea sau folosirea in orice alt mod a Site-ului sau a oricarei parti din continutul Site-ului, isi da consimtamantul, in mod neechivoc si irevocabil, cu privire la Conditiile de utilizare, precum si la orice alte notificari pe care VIRGIN RADIO ROMANIAle va afisa pe Site.

In caz de neacceptare si/sau de nerespectare de catre orice vizitator a dispozitiilor alineatelor precedente, acesta nu va avea permisiunea de a accesa si/sau de a folosi Site-ul .

 1. Pentru a folosi serviciile oferite de www.VIRGINRADIO.RO, va obligati sa:
 2. furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul (formularele) de inregistrare
 3. mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, RADIO XXI SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a portalului.
 4. daca utilizati alt nume sau o adresa de e-mail care nu va apartine, inregistrarea va fi stearsa, accesul blocat si in cazul unor daune provocate membrilor comunitatii, echipei Radio 21sau site-ului datele vor fi oferite Politiei si organelor de ancheta
 5. Sunteti de acord SA NU folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:
 6. incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discrimninare de orice fel sau este in alt mod ofensator.
 7. intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
 8. pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al RADIO XXI SRL , lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a portalului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.
 9. falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul site-ului
 10. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)
 11. incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.
 12. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop
 13. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii
 14. intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real
 15. interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site
 16. incalca in mod intentionat sau nu, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege
 17. colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor www.VIRGINRADIO.RO
 18. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include dar nu este limitat la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri clona
 19. avea useri multipli in cadrul site-ului
 20. se angaja in activitati comerciale, in lipsa permisiunii administratorului www.VIRGINRADIO.RO, prin oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii
 21. organizarea de concursuri sau tombole

Raspundere juridica. Despagubiri

 1. Editorii si Utilizatorii www.VIRGINRADIO.RO sunt singurii responsabili de informatiile postate pe site.
 2. Fiecare utilizator al www.VIRGINRADIO.RO este de acord ca, la cererea RADIO XXI SRL, sa exonereze de raspundere www.VIRGINRADIO.RO si RADIO XXI SRL pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.
 3. Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati RADIO XXI SRL, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul mesajelor postate sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii aceptor reguli sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
 4. Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Drepturi de autor. Preluarea informatiilor regasite pe site

 1. Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a www.VIRGINRADIO.RO, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 2. Preluarea de informatii de catre alte media poate fi facuta numai cu mentiunea “SURSA: VIRGINRADIO.RO”, amplasata vizibil.
 3. Elementele disponibile pentru download, imaginile, sunetele, inregistrarile audio si video, streamingul intra sub incidenta drepturilor de autor. Pentru a le putea utiliza partial sau integral este necesar acordul scris al EDI ROMANIA. Incalcarea acestei conditii duce la un conflict pe care EDI ROMANIA va urmari sa-l rezolve mai intai pe cale amiabila si apoi pe cale juridica.
 4. Utilizatorii sunt liberi sa vina cu sugestii pentru imbunatirea site-ului, sa-l sutina cu materiale, informatii si sub orice alta forma. Pentru orice comunicare oficiala si semnalarea unor abuzuri, utilizatorii www.VIRGINRADIO.RO au la dispozitie urmatoarele cai de contact:

Adresa: Şoseaua Pipera, nr. 46D-46E-48, Clădirea B din Oregon Park | Sector 2, Bucureşti, cu mentiunea pentru www.VIRGINRADIO.RO

E-mail: webmaster@VIRGINRADIO.RO.

 1. (1) Vizitatorii participanti la concursuri cesioneaza catre VIRGIN RADIO ROMANIASRL, dreturile de autor asupra materialelor postate, neconditionat, imediat si nelimitat in ceea ce priveste spatiul, pe durata maxima de protectie a drepturilor de autor reglementata de Legea 8/1996, cu caracter exclusiv, in sensul ca respectivul vizitator nu va putea folosi, in perioada desfasurarii Concursului, materialul audiovizual. in scop propriu, sub nici o forma, pe nici un teritoriu si ca nu va putea transmite drepturile cedate nici unei alte persoane, respectiv urmatoarele drepturi patrimoniale de autor exclusive :
 2. a) Dreptul de a decide daca, cum sau cand va fi folosit respectivul material audiovizual, inclusiv dreptul de a agreea cu privire la folosirea acestui material de catre terti;
 3. b) Dreptul de a autoriza sau de a interzice reproducerea integrala sau partiala, directa sau indirecta, temporara sau permanenta, prin orice mijloc sau sub orice forma, a Emisiunii;
 4. c) Dreptul de a autoriza sau de a interzice radiodifuzarea si comunicarea publica a respectivului material audiovizual;
 5. d) Dreptul de a autoriza sau de a interzice radiodifuzarea secundara a materialului ;
 6. e) Dreptul de a autoriza sau de a interzice punerea la dispozitia publicului a respectivului material audiovizual, astfel incat sa poata fi accesata, in orice loc si in orice moment ales, in mod individual de catre public;
 7. f) Dreptul de a autoriza sau de a interzice efectuarea de lucrari derivate.

(6) Remuneratia cuvenita Vizitatorului participant la concurs pentru drepturile de autor cedate catre VIRGIN RADIO ROMANIAeste data de sansa de castig pe care o are oricare dintre acestia.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

22.Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.virginradio.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre www.VIRGINRADIO.RO a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statisitica.

Datele personale sunt furnizate de utilizatori in momentul participarii la campaniile organizate de www.VIRGINRADIO.RO. Datele colectate de la utilizatori se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail si cod numeric personal.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

a)dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b)dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

c)notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 1. d) Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.
  Drepturile la care se face referire in alineatele a-c de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate companiei noastre: Şoseaua Pipera, nr. 46D-46E-48, Clădirea B din Oregon Park | Sector 2, Bucureşti , cu mentiunea pentru www.VIRGINRADIO.RO

E-mail: webmaster@VIRGINRADIO.RO.