legal info

Virgin Radio Romania este o marcă înregistrată RADIO XXI SRL

RADIO XXI este operator de date cu caracter personal sub numărul 8913.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, RADIO XXI are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de tine.

Sună-ne la

0372.069.501

Îți plac faxurile?

0372.069.502

La concursuri sau pe WhatsApp dai ne noi simplu la

0734.666.000

îți place să dai mailuri?

salut@virginradio.ro

Virgin Radio Romania este o marca inregistrata a societatii RADIO XXI SRL, operator de date cu numarul 8913.

Nr. înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului J40/7521/1993

Certificatul de înregistrare nr.: RO4034103

Sediul social: Str. Horia Macelariu Nr.36-38, sector 1, Bucuresti

Structura acţionariatului: LAGARDERE ACTIVE RADIO INTERNATIONAL SAS- 100 %

Reprezentant legal: ELENA LORENA CURTMOLA

1. Prezentul regulament se aplica pentru toate concursurile desfasurate in direct la Virgin Radio Romania, prin telefon sau mesaj pentru care nu exista un regulament specific.

2. Participantii la concursurile Virgin Radio Romania pot sa castige doar o singura data in cadrul aceluiasi concurs.

3. Participantii au la dispozitie 5 zile pentru a confirma datele pentru validarea premiului. Organizatorul va inmana premiul castigatorului desemnat, in cuantumul stabilit conform prezentului regulament, mai exact in termen de maxim 30 de zile de la data la care concurentul a fost desemnat castigator al premiului.

– pentru castigatorii aflati in provincie, premiul va ajunge in posesia lor, prin intermediul firmei de curierat, in urma legitimarii acestora

– castigatorii din Bucuresti vor veni personal la sediul Virgin Radio Romania, Şoseaua Pipera, nr. 46D-46E-48, Clădirea B din Oregon Park | Sector 2, Bucureşti, cu B.I./C.I. pentru a-si ridica premiul. Exceptie fac persoanele nedeplasabile. Acestea pot delega o persoana din familie sa ridice premiul. Premiile se pot ridica de Luni pana Vineri, in intervalul 09.00 – 17.00.

4. Premiile nerevendicate/neridicate in termenul mentionat mai sus sunt anulate.

5. Premiile acodate in cadrul concursurilor organizate pe Virgin Radio Romania sunt purtatoare impozite in conditiile stabilite de Codul Fiscal a Romaniei sau in conditiile stabilite in Conventiile pentru evitarea dublei impuneri semnate intre Romania si terte state, in cazul castigatorilor cetateni beneficiari ai unei duble cetatenii, dintre care una este cetatenia romana. Organizatorul este obligat sa retina la sursa si sa vireze la bugetul de stat impozitele stabilite conform legii. In cazul instituirii prin lege a unor taxe aferente premiilor obtinute de catre castigatorii concursurilor, calculul si retinerea la sursa a acestora de catre organizator urmeaza regimul procedural prevazut de Codul Fiscal.

6. Premiile, constand in bani, se vor trimite castigatorului concursului, dupa aplicarea calcului impozitelor si a eventualelor taxe stabilite conform legii, prin transfer bancar, in contul indicat de catre castigator, in interiorul unui termen de 30 zile lucratoare, calculat de la data la care castigatorul a indicat, in scris, datele complete ale contului sau bancar. Comisionul de transfer bancar se suporta de catre castigator.

Castigatorul concursului este obligat sa indice, in scris, contul bancar personal in vederea incasarii premiului concursului, in maxim 15 zile de la data desemnarii sale ca si castigator al concursului. Indicarea verbala de catre castigator a datelor sale personale si a contului bancar catre secretarul de emisie nu scuteste castigatorul de a indica in scris datele contului sau bancar catre organizator. Pentru incasarea premiului concursului, castigatorul este obligat sa transmita prin posta la sediul organizatorului sau pe adresa salut@virginradio.ro, in cazul in care nu ii este indicata o alta la momentul castigarii concursului, si o copie a actului sau de identitate.

7. Premiile vor fi trimise in tara de doua ori pe luna, prin intermediul firmei de curierat. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele cauzate de eventualele distrugeri sau de pierderea coletelor de catre curierul rapid si poate pune la dispozitie dovezi privind trimiterea coletului.

8. Organizatorul concursurilor nu este responsabil de eventualele defectiuni ale liniilor telefonice aparute in timpul desfasurarii concursurilor de pe Virgin Radio Romania.

9. In emisie sunt receptionate doar apelurile telefonice primite dupa momentul declansarii concursului. In cazul in care apelati numarul de telefon inainte, veti primi diferite mesaje de eroare. Pentru emisie, Virgin Radio Romania permite ca cel putin 2 ascultatori sa fie trecuti in asteptare simultan. Asta inseamna ca, daca auziti ca telefonul suna si altcineva intra in direct, dumneavoastra ati sunat dupa acea persoana si sunteti trecut in asteptare. Pentru a va pastra prioritatea, nu inchideti telefonul. In cazul in care ascultatorul aflat in direct nu stie raspunsul la intrebarea DJ-ului, se trece automat la urmatorul ascultator, in ordinea in care acestia au fost conectati la centrala.

10. Pentru a putea inregistra castigul, ascultatorii trebuie sa ramana la telefon dupa incheierea convorbirii in direct si sa astepte ca operatorul nostru sau realizatorul programului sa le noteze datele de identificare. In cazul intreruperii convorbirii telefonice, indiferent de motiv, premiul este anulat.

11. Pentru inregistrarea participarii la concursurile prin SMS, este obligatoriu sa respectati forma de SMS anuntata. Includerea altor cuvinte sau folosirea de semne speciale, altele decat cele solicitate de Virgin Radio Romania, duce la anularea inscrierii. Sistemul recunoaste automat mesajele care respecta forma anuntata.

12. In cazul concursurilor prin SMS, Virgin Radio Romania va publica pe site, in cadrul sectiunii dedicate, modelul de SMS stabilit pentru fiecare concurs in parte si acceptat de sistem.

13. SMS-urile trimise la numere scurte pentru concursurile Virgin Radio Romania, sunt taxate cu tariful standard in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telekom sau Digi.

14. Ascultatorii care sunt depistati ca au trimis SMS-uri cu date false vor fi descalificati din concurs si in cazul unui castig acesta va fi anulat.

15.Participantul care la concursurile on-line Virgin Radio Romania a folosit mijloace de vot din categoria – scripturi, sisteme, programe IT etc – mijloace care conduc la o votare automata a pozei/pozelor inscrise, fara acordul expres/fara stiinta votantilor, va fi descalificat automat de catre organizatorul concursului, iar daca a fost declarat castigator si se dovedeste ca a fraudat sistemul de vot, i se va anula premiul

16. In cazul in care datele false furnizate de castigatorul unui concurs conduc la prejudicii de imagine sau materiale pentru Virgin Radio Romania, postul de radio va actiona pe toate caile legale pentru a recupera aceste prejudicii.

17. Contestatiile si comentariile privind premiile sau acest regulament se accepta doar in scris pe adresa Virgin Radio Romania, mentionand pe plic “Sesizare concurs” si numele concursului la care se face referire sau prin e-mail la adresa sesizari@virginradio.ro. Echipa organizatorului va raspunde la aceste sesizari, in scris, prin e-mail sau posta in maximum 30 de zile de la data primirii.

18. Prin inscrierea la concursul organizat de catre organizator,care are calitatea de operator de date cu caracter personal conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii isi dau acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a organizatorului. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor inscrisi la concurs.

Participantul la concurs are calitatea de persoana vizata, care in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 are urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art.14) si dreptul la opozitie (art.15).

19. Participantii inscrisi la concurs au dreptul de a obtine din partea organizatorului, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu prelucrate de acesta, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si letime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazului in care exista dispozitii legale contrare. Participantii inscrisi au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale

20. Prevederile acestui regulament se aplica incepand cu data publicarii.

Data publicarii pe www.virginradio.ro: 01 august 2017