Cum să transformi fiecare masă într-un moment unic, cu vesela Moods, de la Mega Image (P)

Energia aia bună
share

Energia Aia Bună vine dimineața de la Bogdan și Ionuț, la Virgin Radio Romania, dar și cu o masă bună, iar Mega Image te invită să transformi fiecare masă într-un moment unic, cu vesela Moods. Găsești colecția în toate magazinele Mega Image, de unde o achiziționezi la prețuri speciale.

Colecția Moods va da o notă aparte mesei tale și va crea o atmosferă caldă. Ai  farfurii, boluri și căni cu un design special, toate în culori care adaugă o notă aparte oricărei mese.

Colecția Moods e creată din ceramică de cea mai bună calitate. Sigur o să-ți placă! Te vor fascina formele și liniile moderne, materialele de calitate și măiestria cu care au fost lucrate! În plus,  adaugă o notă de unicitate bucătăriei tale!

Găsești colecția în toate magazinele Mega Image, de unde o achiziționezi la prețuri speciale și te poți bucura imediat de alegerile inspirate pe care le-ai făcut.

La fiecare 20 de lei cheltuiți (până pe data de 25 august), primești puncte bonus, care îți aduc un discount de 75%. Dacă scanezi și cardul Connect, punctele se dublează.

În plus, în perioada 8 iulie – 1 septembrie, primești extra puncte bonus achiziționând produsele cu semnalizare specială la raft. Găsești produsele și în paginile revistei dedicate, disponibilă în magazine  și pe site, aici: www.mega-image.ro/ro/moods.

Află mai multe despre colecția Moods de pe www.mega-image.ro/ro/moods.

Articole similare

French Bull și Mega Image îți aduc roata câștigătoare la Virgin Radio Romania!

Ziua buna se cunoaste...dupa cum se invarte roata cu Mega premii la Virgin Radio! Bogdan, Shurub...

Pentru sărbători pe gustul tău, gătește BUN DE TOT la Virgin Radio Romania cu rețetele light de la M...

Perioada sărbătorilor de iarna este momentul cel mai așteptat din an pentru cei mai mulți dintre noi...

AFTERHILLS devine festival deaf accessible

Ajuns la cea de-a treia ediție, AFTERHILLS devine festival deaf accessible, cu sprijinul Mastercard ...