Confidenţialitate

Pentru sărbători pe gustul tău, gătește BUN DE TOT la Virgin Radio Romania cu rețetele light de la Mega Image (P)

CoolNews
share

Perioadarbătorilor de iarna este momentul cel mai așteptat din an pentru cei mai mulți dintre noi: zile în care învățam dăruim mai mult, fim mai buni, în care ne regăsim cu cei dragi și petrecem mai mult timp de calitate împreună cu prieteni și familie.

Dar perioada sărbătorilor este și despre momentele în care, vrei-nu vrei, mănânci mai mult, mai greu și mai nesănătos. Oricât le-ai explica tu bunicilor eștila cura”, “sarmalele în cantități industriale pica greu la ficat” sau acum la moda e “avocado cu semințe de chia”… nu ai cum refuzi încă o sărmăluță în plus și nici cum te abții de la bunătate de cozonac, făcut așa labunica acasă”.

Matinalii Virgin Radio înțeleg foarte bine prin ce treci, fiind chiar ei protagoniștii unor astfel de situații și stiu nu poți refuza sau evita aceste momente care fac până la urma farmecul Crăciunului. Înainte de a pleca în vacanta,

Bogdan, Shurubel și Ionut vin în ajutorul tău și te pregătesc cu un ghid de supraviețuire ….culinara pentru tu treci cu bine peste aceste sărbători, ți detoxifici organismul fară leșini și în același timp ți pui în valoare talentul culinar și te relaxezi gătind niste feluri de mâncare ușoare și nutritive.

Inspirați de puiul “Bun de tot” de la Mega Image, Bogdan, Shurubel și Ionuț le propun ascultatorilor Virgin Radio România în ultima săptămână dinaintea Crăciunului o serie de 5 retete light, pe baza de pui sănătos și ușor de la Mega Image. (lista va fi actualizată pe măsură ce înaintăm în săptămâna dinaintea Crăciunului).

Luni, 16 decembrie, Ionuț le-a spus lui Bogdan și Shurubel faptul că nu trebuie să fii masterchef ca să poți găti cu puiul „Bun de Tot” de Mega Image, așa că le-a pregătit acestora, dar și ascultătorilor Virgin Radio Romania o rețetă de piept de pui umplut cu brânză feta, busuioc și bacon.

Toată rețeta o puteți găsi mai jos:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Marți, 17 decembrie, Shurubel le-a oferit ascultătorilor rețeta studențească de „Pui Dracula”, adică un pui cu toate felurile de ardei, galben, roșu, o adevărată combinație de gustări și de gusturi. Ce mânca Shurubel în tinerețe, pe vremea studenției, puteți asculta mai jos:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Miercuri, 18 decembrie, Bogdan a adus o rețetă de sărmăluțe de pui în foi de viță cu smântână. Da, există. Nici noi n-am crezut la început. Ai nevoie de Pui „Bun de Tot” de la Mega Image, un ou, 100 g de orez, ceapă verde, pătrunjel, crenguțe de cimbru, smântână, făină, sare și piper. Atât de simplu e.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puiul pe sticlă de bere. Asta a fost ultima alegere a matinalilor Virgin Radio Romania, inspirați, evident, de „Puiul Bun de Tot” de la Mega Image:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Astăzi, 20 decembrie, Bogdan, Shurubel și Ionuț i-au provocat pe ascultători să facă împreună o rețetă ad-hoc inspirată de „Puiul Bun de Tot” de la Mega Image. Ce-a ieșit, vedeți în live-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/VirginRadioRomania/videos/521050828753324/?__xts__%5B0%5D=68.ARAXnLtdvniTkI98HJuX8oyGiX2ITA4AuGfCKD_IMsgb8ry0oxyfB1IeU_udmrq0EIIYlSfgr9cj2LYqfMO4Nd84c1wQCfQdPVZOKBuPYZ9UHsm2x3Svr8lYSjKI5_Yh0P9tUXSqwEDR9vaz-cJUINfzVa4v6bpNk0_s5JgVkgOokUP_8dKqESwWy3mYingp3a-YSA_AAIHAbB2RnobsbKeMhAD63Y0U-l22PWVCGiXO788PVsNsFLeWn2SiGoACFXegIi8f3lGJq_H1Kn1-ukFH9qojFGCJHrSGaGYDGnzfacnJs7n_eUyi9PHHCsJCrF-VS1tEEi5PT-jX_1QXbpMv&__tn__=-R

Articole similare

Cum să transformi fiecare masă într-un moment unic, cu vesela Moods, de la Mega Image (P)

Energia Aia Bună vine dimineața de la Bogdan și Ionuț, la Virgin Radio Romania, dar și cu o masă bun...

French Bull și Mega Image îți aduc roata câștigătoare la Virgin Radio Romania!

Ziua buna se cunoaste...dupa cum se invarte roata cu Mega premii la Virgin Radio! Bogdan, Shurub...

AFTERHILLS devine festival deaf accessible

Ajuns la cea de-a treia ediție, AFTERHILLS devine festival deaf accessible, cu sprijinul Mastercard ...