Despre ce au vorbit, săptămâna asta, Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Energia aia bună
share

De acum, vei putea căuta pe Spotify melodii doar după versuri, chiar dacă nu știi titlul melodiei.
Există o bază de date care asociază automat versurile cu fiecare melodie în parte și astfel, vei primi ca rezultat direct melodia pe care o căutai. Dacă ești deja în aplicația Spotify, poți să introduci direct versurile pe care le auzi în căsuța de căutare.

Ionuț a aflat ceva interesant, în cazul în care îți e lene să decorezi și „spatele” bradului, acum poți cumpăra doar jumătate din el. O companie americană s-a gândit la nevoile pe care cu toții le avem în preajma Crăciunului.
Pentru că bradul de Crăciun arată mult mai bine din față, decât din laterale sau din spate, s-a găsit cineva care s-a gândit cum să facă treaba asta mult mai simplu de executat și a creat bradul care e tăiat în jumătate.

Ai văzut că Facebook Messenger are un nou logo? Ce funcții noi a primit aplicația de chat am aflat de la Bogdan și Ionuț, în Pauza Fantastică de miercuri: poți trimite mesaje către utilizatori de Instagram, poți crea Watch Parties pentru a viziona clipuri de pe Facebook alături de prieteni, sau cu funcția de camere pentru a putea realiza conferințe video cu mai multe persoane.
Asta nu e tot, vor fi integrate mai multe teme pentru personalizarea culorilor fiecărei conversații în parte, în timp ce funcții precum stickers și emoji vor putea fi folosite acum în moduri noi. De exemplu, toate emoji-urile din listă vor putea fi folosite drept reacție la mesaje din conversații.

Platforma Netflix a anunțat că nu va mai oferi o lună gratis de abonament utilizatorilor, a anunțat Bogdan, joi dimineață. Este vorba de utilizatorii noi din Statele Unite, a continuat el, asta pentru că platforma încearcă să găsească noi metode pentru a-i face pe oameni să se aboneze. Asta, în timp ce în Marea Britanie, Netflix oferă în acest moment persoanelor abonate a doua lună gratuit.

Credeați că trece săptămâna fără ca cei doi să aducă vorba despre un record? Un pinguin de 41 de ani de la Grădina Zoologică din Danemarca a fost declarat cel mai bătrân din lume. În sălbăticie, pinguinii trăiesc în jur de 15-20 de ani.

Prinde și tu Pauza Fantastică

Într-o nouă normalitate în care școala se desfășoară atât online cât și offline și lucrurile se schimbă de la o zi la alta, Fanta își propune să aducă și mai mult fun în pauza de la școală cu promoția “Se sună de premii în pauza FANTASTICĂ”.

De ce este pauza fantastică? Pentru că site-ul este activ doar 10 minute la fiecare 50 de minute, exact ca în pauza de la școală, și în plus oferă și premii cool. Deci ce poate fi mai fantastic decât o pauză binemeritată cu premii?

Și pentru că pauzele nu mai sunt cum au fost o dată, am zis că trebuie să punem și noi umărul la inițiativa FANTA de a face din nou PAUZA… FANTASTICĂ!

Ce facem? Simplu. E fix la fel ca la școală. Doar că de data asta e și cu premii cool, cu hituri peste hituri, dar și cu distracție cât cuprinde.

FANTA și Virgin Radio Romania te premiază dacă “ieși” în pauză. Știm, n-ai auzit asta la școală, dar suntem sigur că ți-ai dori.

Dacă vrei să ne ajuți să aflăm “Ce încape într-un ghiozdan” sau “Ce tip de elev ești”, ai șansa să câștigi în fiecare dimineață super premii.

Pentru că știm că ești întotdeauna conectat, te premiem cu Joystick-uri pentru telefon, baterii externe sau Smart Watch-uri.

Hai, gata. Se sună de premiiiii! Ne auzim în PAUZA FANTASTICĂ la Virgin Radio Romania!

Pentru și mai multe premii, trebuie să ai mereu la îndemână 5 capace de Fanta sau Sprite (da, poți să trișezi cu Sprite în Pauza Fantastică :P), și să intri pe site-ul promoției pauzafantastica.coca-cola.ro cand aceasta e activă.

Așezi capacele în șablonul dat utilizând camera telefonului. Și gata! Incarci imaginea și ești înscris în tombola pentru premiile cool de la Fanta. Ai toate detaliile pe pauzafantastica.coca-cola.ro

Articole similare

Ce au mai aflat Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Săptămâna a început cu o discuție despre părinții unei fetițe din Elveția, ei au ales să-și numească...

Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Ai prins ce discuții coool au fost cu Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică de săptămâna asta? Câți...

Discuții din Pauza Fantastică, cu Bogdan și Ionuț

Săptămâna asta noi am profitat de Pauza Fantastică! Tu? Celor doi matinali Virgin Radio Romania l...