Discuții din Pauza Fantastică, cu Bogdan și Ionuț

CoolNews, Energia aia bună
share

Săptămâna asta noi am profitat de Pauza Fantastică! Tu?

Celor doi matinali Virgin Radio Romania le plac și Instagramul și recordurile, nu puteau rata Pauza Fantastică fără să vorbească despre un nou record pe Instagram, după ce Sir David Attenborough a doborât recordul deținut de actrița Jennifer Aniston pentru cel mai rapid cont de Instagram care a ajuns la un milion de urmăritori.

Respectatul naturalist și realizator tv și-a făcut cont pe Instagram la vârsta de 94 de ani și a avut nevoie de numai 4 ore și 44 de minute să ajungă la un milion de urmăritori după ce și-a deschis cont pe Instagram, potrivit Guinness World Records, care a omologat recordul. Jennifer Aniston a trecut același prag în 5 ore și 16 minute.

O veste care merită atenția, jocul Farmville va dispărea de pe Facebook de la 1 ianuarie 2021. Cine nu a primit de la prieteni invitații care îi ajutau în viața lor de fermieri virtuali?

Faci școală online? Bogdan și Ionuț au aflat despre o aplicație care îi ajută pe utilizatori să elimine sunetele nepotrivite din timpul unei conferințe online. Aplicaţiile Google Meet le permit acum utilizatorilor să folosească funcţia “noise canceling” pentru ca sunetele din jur să nu se mai audă la capătul celălalt al convorbirii. Google Meet mai are o noutate – un raport automatizat al prezenţei, care poate fi activat de profesori pentru lecţiile online.

O nouă pauză fantastică, alt subiect care merita discutat – un profesor din Franţa care şi-a făcut tatuaje pe tot corpul, motiv pentru care nu i s-a mai permis să predea la o grădiniţă, după ce un părinte l-a reclamat că i-ar fi speriat copilul. Le predă în continuare elevilor cu vârste de peste şase ani și spune că elevii lui, după ce trec de şocul primei întâlniri, nu mai acordă apoi importanţă aspectului său fizic.

Vineri, în ultima pauză din această săptămână, Bogdan și Ionuț au povestit despre o apariție din filmele SF pe străzile din Ontario. Doi canadieni au întâlnit un câine-robot, noaptea pe stradă, au filmat tot, iar videoclipul lor a devenit viral pe reţelele sociale. Pe câinele robotic îl cheamă Spot, este creaţia companiei americane Boston Dynamics şi a fost observat de curând într-un parc din Singapore, unde le spunea oamenilor să păstreze distanţa socială.

 

Prinde și tu Pauza Fantastică

Într-o nouă normalitate în care școala se desfășoară atât online cât și offline și lucrurile se schimbă de la o zi la alta, Fanta își propune să aducă și mai mult fun în pauza de la școală cu promoția “Se sună de premii în pauza FANTASTICĂ”.

De ce este pauza fantastică? Pentru că site-ul este activ doar 10 minute la fiecare 50 de minute, exact ca în pauza de la școală, și în plus oferă și premii cool. Deci ce poate fi mai fantastic decât o pauză binemeritată cu premii?

Și pentru că pauzele nu mai sunt cum au fost o dată, am zis că trebuie să punem și noi umărul la inițiativa FANTA de a face din nou PAUZA… FANTASTICĂ!

Ce facem? Simplu. E fix la fel ca la școală. Doar că de data asta e și cu premii cool, cu hituri peste hituri, dar și cu distracție cât cuprinde.

FANTA și Virgin Radio Romania te premiază dacă “ieși” în pauză. Știm, n-ai auzit asta la școală, dar suntem sigur că ți-ai dori.

Dacă vrei să ne ajuți să aflăm “Ce încape într-un ghiozdan” sau “Ce tip de elev ești”, ai șansa să câștigi în fiecare dimineață super premii.

Pentru că știm că ești întotdeauna conectat, te premiem cu Joystick-uri pentru telefon, baterii externe sau Smart Watch-uri.

Hai, gata. Se sună de premiiiii! Ne auzim în PAUZA FANTASTICĂ la Virgin Radio Romania!

Pentru și mai multe premii, trebuie să ai mereu la îndemână 5 capace de Fanta sau Sprite (da, poți să trișezi cu Sprite în Pauza Fantastică :P), și să intri pe site-ul promoției pauzafantastica.coca-cola.ro cand aceasta e activă.

Așezi capacele în șablonul dat utilizând camera telefonului. Și gata! Incarci imaginea și ești înscris în tombola pentru premiile cool de la Fanta. Ai toate detaliile pe pauzafantastica.coca-cola.ro

Articole similare

Ce au mai aflat Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Săptămâna a început cu o discuție despre părinții unei fetițe din Elveția, ei au ales să-și numească...

Despre ce au vorbit, săptămâna asta, Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

De acum, vei putea căuta pe Spotify melodii doar după versuri, chiar dacă nu știi titlul melodiei. ...

Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Ai prins ce discuții coool au fost cu Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică de săptămâna asta? Câți...