Advertisement
Advertisement

Ce au mai aflat Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Energia aia bună
share

Săptămâna a început cu o discuție despre părinții unei fetițe din Elveția, ei au ales să-și numească fetița…Twifia, pentru a primi 18 ani de internet gratuit.
Firma elvețiană Twifi a anunțat că le va oferi timp de 18 ani acces gratuit la internet părinților care își numesc copiii Twifia sau Twifius.

Pentru a beneficia de ofertă, părinții au încărcat pe site-ul companiei, o poză cu certificatul de naștere al copilului.

Momentul ăla când ai un referen în minte și nu știi numele piesei. Ei bine, Bogdan a aflat despre o nouă funcție de la Google, Hum To Search, îi ajută pe utilizatori să găsească o melodie, chiar și atunci când nu știu cum se numește.

Pentru identificarea piesei, ultilizatorii trebuie să cânte, să fredoneze sau să fluiere ce își mai amintesc din melodie.

Ionuț e mare iubitor de pisici, așa că nu ratează nicio știre pe această temă. O femeie din Iowa și-a clonat pisica, a decis să facă asta încă dinainte ca aceasta să moară.

Nu putea trece săptămâna fără ca Bogdan și Ionuț să nu discute în Pauza Fantastică despre un record: Un băiat din China care are o înălțime de 2,21 metri la doar 14 ani, ar putea fi recunoscut în curând drept cel mai înalt adolescent de pe planetă.

Vinerea îți zboară gândul la întâlniri, nu-i așa? Bogdan și Ionuț au vorbit Facebook Dating, care la mai bine de un an după ce a fost lansat în Statele Unite, ajunge și în Europa.
Facebook Dating foloseşte datele pe care le are despre utilizatorii reţelei sociale pentru a facilita apropierea dintre cei care au interese, hobby-uri sau grupuri comune de prieteni.

Tu ai aflat de Pauza Fantastică?

E simplă toată treaba! Fanta își propune să aducă și mai mult fun în pauza de la școală cu promoția “Se sună de premii în pauza FANTASTICĂ”. De ce este pauza fantastică? Pentru că site-ul este activ doar 10 minute la fiecare 50 de minute, exact ca în pauza de la școală, și în plus oferă și premii cool. Deci ce poate fi mai fantastic decât o pauză binemeritată cu premii?

Și pentru că pauzele nu mai sunt cum au fost o dată, am zis că trebuie să punem și noi umărul la inițiativa FANTA de a face din nou PAUZA… FANTASTICĂ!

Ce facem? Simplu. E fix la fel ca la școală. Doar că de data asta e și cu premii cool, cu hituri peste hituri, dar și cu distracție cât cuprinde.

FANTA și Virgin Radio Romania te premiază dacă “ieși” în pauză. Știm, n-ai auzit asta la școală, dar suntem sigur că ți-ai dori.

Dacă vrei să ne ajuți să aflăm “Ce încape într-un ghiozdan” sau “Ce tip de elev ești”, ai șansa să câștigi în fiecare dimineață super premii.

Pentru că știm că ești întotdeauna conectat, te premiem cu Joystick-uri pentru telefon, baterii externe sau Smart Watch-uri.

Hai, gata. Se sună de premiiiii! Ne auzim în PAUZA FANTASTICĂ la Virgin Radio Romania!

Pentru și mai multe premii, trebuie să ai mereu la îndemână 5 capace de Fanta sau Sprite (da, poți să trișezi cu Sprite în Pauza Fantastică :P), și să intri pe site-ul promoției pauzafantastica.coca-cola.ro cand aceasta e activă.

Așezi capacele în șablonul dat utilizând camera telefonului. Și gata! Incarci imaginea și ești înscris în tombola pentru premiile cool de la Fanta. Ai toate detaliile pe pauzafantastica.coca-cola.ro

Articole similare

[BREAKFAST] Google a dezvoltat un sistem de inteligență artificială care poate crea muzică după o an...

Există un nou sistem de inteligență artificială de la Google care poate genera muzică urmărind o des...

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2022 - „Florin Salam”, „Ce este Metaverse” și „...

Războiul din Ucraina a fost principalul subiect în căutările românilor pe Google, Ucraina, Rusia şi ...

Elon Musk amenință Apple și Google! Își va crea propriul smartphone dacă aceștia vor renunța la Twit...

Elon Musk are un plan simplu, în cazul în care Apple sau Google decid să scoată Twitter din App Stor...