Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Energia aia bună
share

Ai prins ce discuții coool au fost cu Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică de săptămâna asta?

Câți bani fac designerii de iconițe pentru iOS 14? De exemplu, un tip care a făcut un pachet personalizat cu iconițe la prețul de 28 de dolari, în doar 6 zile a strâns o sută de mii de dolari, după ce a vândut peste 3600 de astfel de pachete.

În sfârșit, Playstation 5 aliniază și  Japonia la comenzile pe care le aveam noi pe controller în Europa –butonul X o să însemne accept, iar butonul O, cancel. La ei era invers, până acum.

Oamenii de știință au capturat în largul coastei canadiene un rechin din specia Marele Alb în vârstă de 50 de ani. Măsoară 5,5 metri în lungime și cântărește peste 1,6 tone, fiind denumită de echipa de cercetători „Regina Oceanului”. Nukumi este cel mai mare exemplar a fost prins pentru a fi marcat. Datele obținute sunt folosite pentru a afla mai multe despre migrații, dar și noutăți despre viața rechinilor.

Am ajuns la categoria Recorduri. Mai întâi, despre un italian care deținea deja acest record, dar l-a reeditat. În 2013, a pus pe un cornet 85 de cupe de înghețată, acum a reușit să pună 123 de cupe. Alt record, care l-a impresionat pe Ionuț – o fată de 17 ani din Texas are cele mai lungi din lume, 1,33 metri.

În ultima Pauză Fantastică din această săptemână, Bogdan și Ionuț au vorbit despre proprietarul unei mașini Tesla care a cumpărat din greșeală un upgrade de software pentru mașină, în valoare de 4300 de dolari, în timp ce telefonul era in buzunarul blugilor, deși nu a mai comandat niciodată ceva din aplicația Tesla. Și-a dat seama după ce a  primit un sms prin care era anunțat că plata a fost acceptată, dar s-a grăbit să anuleze comanda.

Prinde și tu Pauza Fantastică

Într-o nouă normalitate în care școala se desfășoară atât online cât și offline și lucrurile se schimbă de la o zi la alta, Fanta își propune să aducă și mai mult fun în pauza de la școală cu promoția “Se sună de premii în pauza FANTASTICĂ”.

De ce este pauza fantastică? Pentru că site-ul este activ doar 10 minute la fiecare 50 de minute, exact ca în pauza de la școală, și în plus oferă și premii cool. Deci ce poate fi mai fantastic decât o pauză binemeritată cu premii?

Și pentru că pauzele nu mai sunt cum au fost o dată, am zis că trebuie să punem și noi umărul la inițiativa FANTA de a face din nou PAUZA… FANTASTICĂ!

Ce facem? Simplu. E fix la fel ca la școală. Doar că de data asta e și cu premii cool, cu hituri peste hituri, dar și cu distracție cât cuprinde.

FANTA și Virgin Radio Romania te premiază dacă “ieși” în pauză. Știm, n-ai auzit asta la școală, dar suntem sigur că ți-ai dori.

Dacă vrei să ne ajuți să aflăm “Ce încape într-un ghiozdan” sau “Ce tip de elev ești”, ai șansa să câștigi în fiecare dimineață super premii.

Pentru că știm că ești întotdeauna conectat, te premiem cu Joystick-uri pentru telefon, baterii externe sau Smart Watch-uri.

Hai, gata. Se sună de premiiiii! Ne auzim în PAUZA FANTASTICĂ la Virgin Radio Romania!

Pentru și mai multe premii, trebuie să ai mereu la îndemână 5 capace de Fanta sau Sprite (da, poți să trișezi cu Sprite în Pauza Fantastică :P), și să intri pe site-ul promoției pauzafantastica.coca-cola.ro cand aceasta e activă.

Așezi capacele în șablonul dat utilizând camera telefonului. Și gata! Incarci imaginea și ești înscris în tombola pentru premiile cool de la Fanta. Ai toate detaliile pe pauzafantastica.coca-cola.ro

Articole similare

Ce au mai aflat Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

Săptămâna a început cu o discuție despre părinții unei fetițe din Elveția, ei au ales să-și numească...

Despre ce au vorbit, săptămâna asta, Bogdan și Ionuț în Pauza Fantastică

De acum, vei putea căuta pe Spotify melodii doar după versuri, chiar dacă nu știi titlul melodiei. ...

Discuții din Pauza Fantastică, cu Bogdan și Ionuț

Săptămâna asta noi am profitat de Pauza Fantastică! Tu? Celor doi matinali Virgin Radio Romania l...