Un actor devenit celebru după serialul ”Game of Thrones” vine la Comic Con

Celebrități, CoolNews
share

”Game of Thrones” se întoarce! Un actor din celebra serie HBO vine la Comic Con Summer Limited Edition, după cum au confirmat azi organizatorii.

”Game of Thrones” rămâne, cu siguranță, unul dintre cele mai bune seriale din istorie, care a stârnit consternare și a tăiat respirația a milioane de fani din întreaga lume pe parcursul celor 8 sezoane.

Astfel, de la Comic Con 2021 nu putea lipsi un actor din distribuția celebrei producții HBO. Cel de-al treilea invitat pe care îl anunțăm Eugene Simon, interpretul lui Lancel Lannister, personaj loial lui Cercei, iar mai apoi membru obedient al aripii religioase conduse de The High Sparrow. Eugene se prezentase inițial la castingul pentru rolul lui Joffrey Baratheon.

Actorul britanic mai este cunoscut și pentru rolul principal din producția Nickelodeon, ”House of Anubis”. Debutul și l-a făcut în faimosul film ”Casanova” din 2005, unde a interpretat o versiune adolescentină a personajului principal jucat de Heath Ledger. În 2018 a apărut într-unul din rolurile principale din thrillerul britanic ”Kill Bill Lyk” cu care și-a adjudecat câteva trofee la festivaluri europene de film independent.

Eugene Simon va fi prezent în toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: Sâmbătă, 28 August și Duminică, 29 August, în intervalele 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00.

Eugene Simon se alătură lui Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Articole similare

VIDEO Creatorii „Game of Thrones” revin cu „3 Body Problem” din martie

Creatorii David Benioff și D.B. Weiss (Game of Thrones), câștigători ai mai multor premii Emmy, și c...

Noi am întrebat, ascultătorii au răspuns: „Ultimul serial la care ai spus de cel puțin 3 ori “ultimu...

Avem cei mai tari ascultători! Pentru că am vrea să vorbim cu fiecare în parte, comunicăm cât putem ...

(P) Cum arată lupta pentru Premiile Emmy 2021

A 73-a ediție a Premiilor Emmy va avea loc pe 19 septembrie, la L.A. Live din Downton Los Angeles. N...