Confidenţialitate

Un actor devenit celebru după serialul ”Game of Thrones” vine la Comic Con

Celebrități, CoolNews
share

”Game of Thrones” se întoarce! Un actor din celebra serie HBO vine la Comic Con Summer Limited Edition, după cum au confirmat azi organizatorii.

”Game of Thrones” rămâne, cu siguranță, unul dintre cele mai bune seriale din istorie, care a stârnit consternare și a tăiat respirația a milioane de fani din întreaga lume pe parcursul celor 8 sezoane.

Astfel, de la Comic Con 2021 nu putea lipsi un actor din distribuția celebrei producții HBO. Cel de-al treilea invitat pe care îl anunțăm Eugene Simon, interpretul lui Lancel Lannister, personaj loial lui Cercei, iar mai apoi membru obedient al aripii religioase conduse de The High Sparrow. Eugene se prezentase inițial la castingul pentru rolul lui Joffrey Baratheon.

Actorul britanic mai este cunoscut și pentru rolul principal din producția Nickelodeon, ”House of Anubis”. Debutul și l-a făcut în faimosul film ”Casanova” din 2005, unde a interpretat o versiune adolescentină a personajului principal jucat de Heath Ledger. În 2018 a apărut într-unul din rolurile principale din thrillerul britanic ”Kill Bill Lyk” cu care și-a adjudecat câteva trofee la festivaluri europene de film independent.

Eugene Simon va fi prezent în toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: Sâmbătă, 28 August și Duminică, 29 August, în intervalele 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00.

Eugene Simon se alătură lui Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) și lui Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Articole similare

HBO oprește temporar filmările la continuarea "Game of Thrones", "House of the Dragon"

HBO oprește filmările la "House of the Dragon" , serie care vine înaintea poveștii din "Game of Thro...

O actriță din ”La Casa de Papel”, pentru prima data în România, la Comic Con Summer Limited Edition...

Actrița de origine spaniolă, Itziar Ituño, interpreta lui Raquel Murillo (Inspector/Lisbon), unul di...

Creatorul jocurilor ”Doom” & ”Quake” vine în România

I s-a acordat un premiu pentru întreaga sa carieră la Fun & Serious Games Festival in Bilbao, precum...