Confidenţialitate

Un actor din The Vampire Diaries vine la Comic Con Summer

Celebrități, CoolNews
share

Organizatorii Comic Con Summer Limited Edition anunță ca vara aceasta va veni la București Michael Malarkey, cunoscut pentru interpretarea lui Lorenzo St. John din populara serie ”The Vampire Diaries”. Rolul său a fost recurent începând cu sezonul al 5-lea, iar în ultimele sezoane a câștigat multă simpatie din partea fanilor și a scenariștilor care l-au avansat în rândul personajelor principale.

Actorul american s-a remarcat la început prin activitatea sa în lumea teatrului, prima apariție notabilă fiind în piesă Spring Storm, scrisă de Tennessee Williams. Mai apoi, a reușit să impresioneze în rolurile lui Jay Gatsby (în The Great Gatsby) și Elvis Presley (în Million Dollar Quartet).

Michael Malarkey s-a orientat către lumea serialelor și a obținut primul rol în 2011 într-un episod din Curiosity, iar în 2013, a ajuns în distribuția The Vampires Diaries, unul dintre cele mai populare serii americane, câștigător a 4 People’s Choice Award la care se adaugă mai multe trofee Teen Choice Awards.

Michael Malarkey este și un muzician talentat având la activ 2 EP-uri și 2 albume, cel mai recent, Graveracer, care a apărut în 2020.

Actorul va fi prezent în toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: Sâmbătă, 28 August și Duminică, 29 August, în intervalele 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00.

Michael Malarkey i se alătură lui Ed Westwick, primul invitat anunțat la Comic Con, cunoscut pentru rolul lui Chuck Bass din fenomenul ”Gossip Girl”.

FOTO: Michael Malarkey în ”The Vampire Diaries” (2009)

Articole similare

Miley Cyrus anunță că este în siguranță după ce un fulger a lovit avionul care o transporta către Pa...

Miley Cyrus i-a asigurat pe fani că este bine, în urma un incident înfricoșător în care a fost impli...

Festivalul Electric Castle primește statutul de Superbrand

Festivalul Electric Castle primește statutul de Superbrand la prima ediție a Programului Superbrands...

AOA2021: Arad Open Air își deschide porțile în perioada 13-15 august

Doar câteva zile au mai rămas până la festivalul care face ca Arad să fie Capitala distracției! A...