Ed Westwick, din ”Gossip Girl”, vine în România

Celebrități, CoolNews
share

Comic Con Summer Limited Edition anunță că primul invitat din acest an este Ed Westwick, cunoscut din ”Gossip Girl”.

Actorul britanic Ed Westwick este interpretul unuia dintre protagoniștii seriei, Chuck Bass, un personaj cu o traiectorie intrigantă și care a ținut cu sufletul la gură fanii timp de 6 sezoane.

”Gossip Girl”, încheiat in 2012, rămâne până astăzi unul dintre cele mai populare seriale cu adolescenți, numit de New York Magazine “Best Show Ever”, iar de Rolling Stone “TV’s Hottest Show”.

Serialul, o ecranizare dupa cartea cu același nume scrisă de Cecily von Ziegesar, a câștigat 18 trofee Teen Choice Award și s-a remarcat prin modul în care a influențat cultura populară și prin poziționarea ca trendsetter (de la modă la stil de viață).

Serialul ”Gossip Girl” va fi relansat în luna iulie cu o nouă distribuție, însă rămâne de văzut dacă va reuși să se ridice la nivelul seriei originale.

Ed Westwick a debutat in lung metrajul regizat de Alfonso Cuaron, ”Children of Men”, și și-a făcut apariția în numeroase filme si seriale precum ”Breaking and Entering” (cu Jude Law, Juliette Binoche și Robin Wright în rolurile principale), ”J.Edgar” (în regia lui Clint Eastwood), ”Romeo & Juliet”, ”Son of Rambow” sau ”Californication”.

Comic Con Expo Market și Comic Con Summer Limited Edition vor avea împreuna 7 sesiuni – joi 26 august 16:00 – 20:00; vineri 12:00 – 16:00 și 17:30 – 21:30, iar sâmbătă și duminică intervalele sunt 09:30 – 14:30 și 16:00 – 21:00. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziționarea unui bilet.

Actorul Ed Westwick va fi prezent la Sesiunea 2 de sâmbătă după-amiază (16:00-21:00) și la Sesiunea 1 de duminică dimineața (09:30-14:30), 29 august.

FOTO: Comic Con Summer Limited Edition / East European Comic Con – PR

Articole similare

Ed Westwick, Chuck Bass din „Gossip Girl”, s-a logodit. Partenera sa este actriță la Bollywood

Ed Westwick, actorul britanic, cunoscut mai ales pentru rolul lui Chuck Bass din Gossip Girl, s-a lo...

O actriță din ”La Casa de Papel”, pentru prima data în România, la Comic Con Summer Limited Edition...

Actrița de origine spaniolă, Itziar Ituño, interpreta lui Raquel Murillo (Inspector/Lisbon), unul di...

Creatorul jocurilor ”Doom” & ”Quake” vine în România

I s-a acordat un premiu pentru întreaga sa carieră la Fun & Serious Games Festival in Bilbao, precum...