Noi am întrebat, ascultătorii au răspuns: „Ultimul serial la care ai spus de cel puțin 3 ori “ultimul episod la care mă uit și mă bag la somn”

CoolNews, Filme
share

Avem cei mai tari ascultători! Pentru că am vrea să vorbim cu fiecare în parte, comunicăm cât putem de mult cu ei, pe orice platformă posibilă. Poți intra în direct cu DJ-ii tăi preferați pentru a participa la concursuri, ne poți scrie pe whatsapp la 0734.666.000 sau ne poți da tag în story-urile de pe Instagram. De ceva timp îți adresăm întrebări și pe Facebook pentru a te cunoaște mai bine, iar de astăzi strângem răspunsurile în astfel de articole.

O să recunoaștem, a fost destul de greu să alegem 10 seriale la care nu puteți să renunțați. Mai ales că ne-ați și trollat în câteva comentarii, dar e ok. Dacă nu ne-ar plăcea și nouă caterinca, poate ne-am supăra. 🙂

Am trecut cu grijă prin cele peste 1700 de comentarii, așa că fără alte cuvinte, să dăm drumul la topul făcut de voi!

 

1. La Casa de Papel 

De depaaarte, cel mai menționat serial în comentariile de la postarea noastră a fost „La Casa de Papel”! Eram absolut siguri, oricum! A prins extrem de bine serialul acesta în România și e normal. Are acțiune, dramă, momente romantice ici-colo, actori geniali și limba spaniolă. Hai să recunoaștem. Mâna sus cei care se uită la serial doar pentru frumoasa limbă spaniolă…

Poți vedea „La Casa de Papel”, pe Netflix.

 

2. Lucifer

Aproape la egalitate cu „La Casa de Papel”, al doilea cel mai menționat serial a fost „Lucifer”. Serialul a ajuns la final, povestea este completă și cu un așa actor în rolul principal, nu avea cum să nu fie unul dintre cele mai populare seriale. Tom Ellis și-a făcut treaba!

Lucifer, de asemenea, poate fi urmărit pe Netflix.

 

3. Game of Thrones

După atâta timp, „Game of Thrones” este încă unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului. Cel puțin asta ați spus voi în comentarii. Deși ultimul sezon a fost lansat în 2019, fanii îl revăd iar și iar și iar. În același timp, unii nu au văzut nici măcar un episod, dar tot rămâne unul dintre cele mai urmărite seriale din ultimii ani.

Este un fenomen și astăzi, cu siguranță. „Game of Thrones” poate fi urmărit pe HBO GO.

 

4. The Crown

Se pare că povestea Casei Regale a Angliei a stârnit un interes major pentru publicul din România. Foarte mulți dintre voi ați spus că pierdeți nopțile cu acest serial. La Gala Premiilor Emmy de dumincă seara, „The Crown” a câștigat nu mai puțin de 11 statuete. Deci putem să spunem clar și răspicat că ascultătorii Virgin Radio urmăresc cele mai bune seriale!

The Crown” poate fi urmărit pe Netflix.

 

5. The Queen’s Gambit

Deși avem un singur sezon din acest serial, „The Queen’s Gambit” a fost și el amintit în multe comentarii. Povestea este fascinantă, Anya Taylor-Joy joacă excelent, iar aseară, la Premiile Emmy, serialul a primit o statuetă pentru „Cea mai bună miniserie TV”. Și este abia la început…

The Queen’s Gambit” poate fi urmărit pe Netflix.

 

6. Lupin

Din nou, un serial micuț care este la primele sezoane, dar care a prins foarte bine la public. Realizatorii „Lupin” se bucură de fani în toată lumea și au anunțat deja că pregătesc cel de-al treilea sezon! Limba franceză pare să fie la fel de iubită ca limba spaniolă. Rămâne să vedem cât de mult poate să crească.

Lupin” poate fi urmărit pe Netflix.

 

7. Vikings

În comentarii au apărut și pasionații de istorie! „Vikings”, sau „Vikingii” este un serial care a ajuns la final în 2020 însă numărul fanilor crește de pe o zi pe alta. Serialul de aventură are 6 sezoane și poate fi destul de sângeros pe alocuri.

Vikings” poate fi urmărit în România, tot pe Netflix.

 

8. Peaky Blinders

Despre serialul acesta ar fi fooaaaarte multe de spus, dar un ascultător a rezumat totul într-un singur comentariu:

PeakyBlinders ❤️ N-am crezut vreodată că mă voi uita la el și o să-mi placă, mai ales că nu prea mă pasionează pe mine filmele/serialele care sunt cu mafie, împușcături, bande etc 😂 Dar sincer m-a prins f tare serialul e super fain! 😍”, ne-a transmis T.M.L.

Peaky Blinders” poate fi urmărit, de asemenea, pe Netflix

 

9. Friends

Nu puteam realiza un top al serialelor pe care le revezi din nou și din nou, fără să includem „Friends”. Cel puțin în pandemie a fost serialul care ne-a făcut să uităm de probleme, să ne simțim mai bine în izolare și ne-a făcut să credem că avem cu noi încă 6 prieteni de care nu știam!

Actorii au filmat și o reuniune, iar show-ul poate fi urmărit pe HBO GO.

 

10. Outlander

Outlander” sau „Străina”, este ultimul serial din topul de astăzi. Primul episod din serial a apărut în 2014, iar majoritatea scenelor au fost filmate în Scoția. Povestea serialului se bazează pe seria de cărți cu același nume.

Outlander” este disponibil pe Netflix.

 

Mulțumim tuturor pentru comentarii! Le-am citit pe toate și pe baza lor, ne-am făcut și noi o listă de seriale pe care urmează să le urmărim. Dacă mai ai și alte recomandări, ne poți trimite în continuare serialele tale preferate printr-un comentariu la postarea de aici!

Articole similare

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public. Cui i-a lăsat întreaga avere

La aproape cinci luni de la moartea lui Matthew Perry, la vârsta de 54 de ani, testamentul actorului...

AVATAR: THE LAST AIRBENDER, încă două sezoane! Cele patru elemente se reunesc pentru a anunța contin...

În timp ce fanii din întreaga lume sărbătoresc seria AVATAR: THE LAST AIRBENDER cu meme-uri și explo...

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...