Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, ”Golden Wings”

Muzică
share

Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, ”Golden Wings”, împreună cu un al treilea single, “Hold Me Like You Used To”, în care Zoe subliniază nevoia de a prețui persoanele care îți sunt aproape.

Pe EP-ul ”Golden Wings”, care conține 5 piese, sunt incluse si primele ei două single-uri “Control” & “Girls Like Us”, care au devenit hit-uri în Europa, și care împreună au adunat peste jumătate de milliard de stream-uri la nivel global, de când artista a început să lanseze muzică anul trecut.

Referitor la noul ei single, „Hold Me Like You Used To”, Zoe a explicat: „Această piesă vorbește despre pierderea unei persoane pe care chiar o iubești și de care te simți foarte apropiat.

Este dedicată străbunicii mele, care din păcate a decedat. Ea a fost o femeie atât de puternică și cea mai plină de haz persoană pe care am cunoscut-o, și încă pot să-i simt energia ei minunată. Ea este inspirația mea și știu că este încă aici.”

Când a vorbit despre EP-ul „Golden Wings”, Zoe a zis “Fiecare piesă este autobiografică și este specială pentru mine. Într-un fel, EP-ul a fost scris ca o terapie personală, fiecare cântec ajutându-mă în lupta cu sănătatea mea mentală. Referitor la străbunica mea, mama mi-a spus că cei care pleacă dintre noi ne privesc din ceruri cu aripi aurite (golden wings), și de aceea mi-am intitulat EP-ul Golden Wings. Când mă gândesc la aripi aurite, mă gândesc la cum străbunica mea veghează asupra mea din ceruri.”

Artista de 19 ani, născută în Hamburg, Germania, s-a bucurat de un debut de vis de când s-a lansat anul trecut. Primele ei două single-uri, “Control” & “Girls Like Us”, au ajuns amândouă în Spotify’s Today’s Top Hits în SUA și Germania, printre altele.

„Control” a primit Discul de Aur în Germania, Franța, Italia, Olanda, Norvegia și Suedia. De asemenea, a fost premiat cu platina în Elveția (4x), Belgia & Austria.

”Girls Like Us” a urcat în Top 10 în topurile iTunes & Apple Music de-a lungul Europei Europe & în media, artista a primit suportul celor de la Guardian, Zane Lowe, James Corden, People Magazine, Teen Vogue, Gal-Dem, Scott Mills & Molly King at BBCR1, Billboard, The Line of Best Fit, & Clash. Ambele single-uri s-au clasat în Spotify’s Global 200. De asemenea, Zoe Wees a lansat piesa inclusă pe EP, “Ghost”, luna trecută când a și anunțat lansarea EP-ului ”Golden Wings”.

Zoe Wees a fost desemnată Apple’s Next Up Artist for April (urmându-le Tate McRae & Holly Humberstone), a cântat la show-ul lui Jimmy Kimmel & și a fost adăugată pe lista Forbes 30 Under 30 în Europa.

Articole similare

Jax Jones face echipă cu Zoe Wees pentru “Never Be Lonely”

Jax Jones face echipă cu Zoe Wees pentru “Never Be Lonely”. Jax Jones a condus fără îndoială topuril...

Olivia Rodrigo lanseaza albumul de debut, "Sour"

Olivia Rodrigo își lansează albumul de debut - "Sour", pe care se regăsesc și piesele "Drivers lice...

Drake face istorie în Billboard cu trei piese de debut în Hot 100, toate pe primele 3 locuri

Drake face istorie în Billboard cu trei piese de debut în Hot 100, toate în top 3. Rapperul în vâ...