Jax Jones face echipă cu Zoe Wees pentru “Never Be Lonely”

CoolNews, Muzică
share

Jax Jones face echipă cu Zoe Wees pentru “Never Be Lonely”. Jax Jones a condus fără îndoială topurile și undele radio în 2023, iar acum, DJ-ul și producătorul, nominalizat la GRAMMY®, s-a întors cu noul său single electrizant, „Never Be Lonely”, cu Zoe Wees.

În lumea Pokémon, antrenorii se străduiesc să-și împlinească visele alături de partenerii lor Pokémon. În videoclipul muzical oficial pentru „Never Be Lonely”, călătorim într-o lume în care Jax Jones și Zoe Wees oferă o performanță fascinantă. Adevărata magie se întâmplă atunci când iubitul Pokémon Pikachu face o intrare extraordinară. Cu scântei electrizante care luminează stadionul, Pikachu unește mulțimea într-o sărbătoare uimitoare a acestui nou single remarcabil, inclusiv o apariție specială de la Ceruledge.

Un mare fan Pokémon, Jax Jones este entuziasmat: „Această colaborare cu Zoe Wees și Pikachu reprezintă un vis devenit realitate pentru mine. „Never Be Lonely” este o călătorie sonoră în inima muzicii și a prieteniei și este un privilegiu să-l avem pe Pikachu alături de noi în această aventură.”

Zoe Wees adaugă: „A lucra cu Jax Jones a fost o bucurie absolută. „Never Be Lonely” este o dovadă a puterii unității prin muzică și sunt încântat să fac parte din această experiență magică.”

„Never Be Lonely” este cel mai recent parteneriat dintre Jax Jones și The Pokémon Company International după ce a colaborat cu aceștia pentru Pokémon 25: The Album în 2021.

Articole similare

“CRYSTALLISE”, noua piesă Jax Jones (AUDIO)

Jax Jones se pregătește cu o nouă piesă de lansarea unui nou EP, “Deep Joy”, ce va apărea pe 2 iulie...

Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, ”Golden Wings”

Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, ”Golden Wings”, împreună cu un al treilea single, “Hold Me Like...

Zoe Wees lansează single-ul „Girls Like Us” - VIDEO

După ce a debutat cu hitul „Control”, Zoe Wees lansează la începutul anului 2021 single-ul „Girls L...