Confidenţialitate

Olivia Rodrigo lanseaza albumul de debut, „Sour”

Muzică
share

Olivia Rodrigo își lansează albumul de debut – „Sour”, pe care se regăsesc și piesele „Drivers license”, „Deja vu” și „Good 4 u”. De ce a fost atât de așteptat acest album? Simplu, a început să scrie recorduri pe măsură ce se adunau piesele pentru el.

Piesa de debut Olivia Rodrigo , “Drivers license”, a urcat imediat pe primul loc în Billboard Hot 100, unde și-a menținut poziția pentru 8 săptămâni consecutiv, devenind primul cântec care să înregistreze 1 miliard de stream-uri globale în 2021. De asemenea, aceasta este și prima piesă din acest an care a obținut discuri de Aur, Platină, Dublă și Triplă Platină, fără să mai menționăm că a staționat pe prima poziție în Top 40 la radio, pentru cinci săptămâni consecutiv și a a avut cea mai rapidă urcare în top pentru o piesă de debut a unei artiste.

“Drivers license”
a doborat și recordul Spotify pentru cele mai multe stream-uri într-o zi, a unei piese care nu era dedicata sărbătorilor (pe 12 ianuarie) și a avut cel mai mare număr de stream-uri săptămânale ale unei piese de debut la nivel global din istoria platformei, depasind recordul anterior a lui Olivia Rodrigo pentru cele mai multe stream-uri într-o săptămână. Pe Amazon Music, “Drivers license” a strâns cele mai multe stream-uri într-o săptămână pentru o piesă de debut și a avut cele mai multe cereri vocale prin ‘Alexa’ pentru un cântec de-a lungul unei zile, la nivel global.

Tracklist Olivia Rodrigo – Sour

1. brutal
2. traitor
3. drivers license
4. 1 step forward, 3 steps back
5. deja vu
6. good 4 u
7. enough for you
8. happier
9. jealousy, jealousy

10. favorite crime
11. hope ur ok

Articole similare

Scandal la MTV VMA: Conor McGregor a sărit la gâtul lui Machine Gun Kelly

Chiar nu ne mai surprinde nimic. Fiecare show la care participă vedete trebuie să vină cu un astfel ...

Videoclip de ultimă generație! A fost realizat pe iPad și a strâns peste 5 milioane de vizualizări î...

Deja este foarte clar pentru toată lumea că era videoclipurilor complexe, cu multe efecte și bugete ...

Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, ”Golden Wings”

Zoe Wees lansează EP-ul ei de debut, ”Golden Wings”, împreună cu un al treilea single, “Hold Me Like...