Confidenţialitate

Scandal la MTV VMA: Conor McGregor a sărit la gâtul lui Machine Gun Kelly

CoolNews, Muzică
share

Chiar nu ne mai surprinde nimic. Fiecare show la care participă vedete trebuie să vină cu un astfel de scandal. De data aceasta vorbim de MTV VMA 2021, o gală de premiere a celor mai bune piese și a celor mai bune videoclipuri din anul curent.

La eveniment a participat și Conor McGregor și nu, nu a lansat nicio piesă încă. Pentru cine nu-l cunoaște, McGregor este un luptător irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist. Este primul luptător din istoria UFC care a avut două centuri simultan, deci știe meserie. Am putea adăuga aici că este și fan Machine Gun Kelly. Sau cel puțin a fost, pentru că până la urmă au început să se ia la bătaie.

Totul a început pe covorul roșu al galei când McGregor i-a cerut artistului să facă o poză împreună, iar echipa lui MGK l-a refuzat. Sportivul a început să arunce pumni în stânga și-n dreapta, l-a stropit pe rapper cu băutura pe care o avea în pahar, însă a fost imobilizat rapid de către forțele de ordine.

Diverse surse au declarat pentru Consequence că fotografii erau gata să-l boicoteze pe McGregor dacă scandalul ar fi escaladat, însă invitații prezenți la eveniment au postat pe rețelele sociale clipuri cu cearta dintre cei doi. De asemenea, jurnaliștii au încercat să obțină câteva informații de la Machine Gun Kelly însă acesta a plecat fără să le răspundă.

Un răspuns a venit totuși din partea echipei sportivului: „Conor se luptă doar cu luptători”.

Machine Gun Kelly a plecat cu un premiu acasă la categoria „Best Alternative” cu „my ex’s best friend”, o piesă în colaborare cu blackbear. Olivia Rodrigo a fost revelația acestei gale, iar trupa coreeană BTS a câștigat aproape toate premiile pentru care a fost nominalizată.

Prima ediție a galei MTV VMA a fost organizată în 1984 și premiază cele mai bune videoclipuri.

Articole similare

Machine Gun Kelly a decis să se lase de rock. Se întoarce la rap

Machine Gun Kelly a anunțat că a terminat cu muzica rock - cel puțin pentru moment. La doar o lu...

[VIDEO] Mike Tyson a luat la bătaie un pasager în avion. De la ce a plecat totul

Mike Tyson a luat la pumni un pasager la bordul unui avion, după ce respectiva persoană „a aruncat c...

Machine Gun Kelly si Willow lanseaza single-ul "emo girl"

Machine Gun Kelly colaboreaza cu Willow Smith pentru melodia "emo girl", care deschide usile catre n...