Videoclip de ultimă generație! A fost realizat pe iPad și a strâns peste 5 milioane de vizualizări în prima zi – VIDEO

Muzică, Tech
share

Deja este foarte clar pentru toată lumea că era videoclipurilor complexe, cu multe efecte și bugete cât pentru un film de Oscar s-a terminat. Sau poate a luat doar o pauză din cauza pandemiei. Cert este că e o perioadă bună pentru a încerca tot felul de stiluri noi și se pare că Olivia Rodrigo a dat lovitura!

Pentru cine nu o cunoaște, Olivia Rodrigo este cel mai nou star Disney. A apărut pe micile ecrane încă de la 7 ani cu rolul din American Girl și de ceva timp pare că vrea să cucerească și lumea muzicală. De exemplu, doar ce a lansat de curând videoclipului piesei “Brutal” de pe noul album “Sour” și cifrele au explodat! Videoclipul este regizat de Petra Collins și este realizat pe iPad folosind Apple Pencil si Procreate App, iar în primele 24 de ore a inregistrat peste 5 milioane de vizualizări!

Albumul ei a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 cu 295.000 de copii vandute; este unul dintre cele mai de succes albume aparute in acest an, fiind al 12-lea cel mai ascultat album al unei artiste, din istoria Spotify. Proiectul muzical a doborat recordul pentru cele mai multe stream-uri in prima saptamana, pentru un album cantat de o artista, acumuland 385 milioane de redări. Și cel mai probabil acesta e doar începutul!

In Romania, “Sour” a petrecut 12 saptamani in Top 5 Apple Music Albums, fiind in primele doua saptamani de la debut pe primul loc. Pe Spotify Romania, toate cele 11 piese au debutat in Spotify Top 100, acestea mentinandu-se timp de 12 saptamani in Top 200.

Să sperăm că nu va dura mult până o vom vedea și prin România. Până atunci, dragă Olivia, avem un sfat: apucă-te de un serial cu sirene dacă vrei să ajungi populară!

Articole similare

Scandal la MTV VMA: Conor McGregor a sărit la gâtul lui Machine Gun Kelly

Chiar nu ne mai surprinde nimic. Fiecare show la care participă vedete trebuie să vină cu un astfel ...

Ava Max a lansat videoclipul "EveryTime I Cry" (VIDEO)

Ava Max a lansat videoclipul "EveryTime I Cry" , la aproximativ o lună după ce promovase un lyric vi...

Liviu Teodorescu a lansat ”Pe curând” (VIDEO)

Liviu Teodorescu a lansat ”Pe curând”, iar piesa a intrat rapid în trending pe YouTube, fiind între ...