Confidenţialitate

Voluntari: Un bărbat s-a filmat în timp ce înlocuia un semn de restricție de tonaj cu unul de interzis (AUDIO)

Energia aia bună
share

„Uitați-vă aici, a făcut strada interzisă! Deci semnul poa’ să meargă, m-ați înțeles? …Pe strada asta nu mai are voie nimeni, eu sunt șefu’, gata, e interzisă strada! Decât bem, atât!” – spune tânărul în înregistrarea pe care a postat-o pe internet.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Șoferii care circulă în zonă au fost induși dus în eroare mai multe zile la rând până semnul a fost depistat de poliție.
Tânărul a fost reținut de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicare sau îngreunare a circulației pe drumurile publice.
„Pe o rețea de socializare au fost postate de pe un cont mai multe imagini live din care rezultă faptul că un bărbat a montat un indicator rutier cu semnificația „accesul interzis” peste un alt indicator rutier cu semnificația „accesul interzis tuturor autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone”, cu scopul de a interzice circulația oricărui autovehicul pe strada respectivă, acțiunea sa fiind totodată de natură să inducă în eroare participanții la trafic. Colegii mei au identificat persoana care a postat imaginile pe contul de socializare. În urma administrării probelor, colegii mei din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri legale”, a declarat Anne-Marie Ciolcă, purtătoarea de cuvânt a IPJ Ilfov.
foto – Pixabay

Articole similare

VIRAL: Spaniolii au dat petreceri în stradă. Au sărbătorit ieșirea din starea de urgență

Spaniolii au trecut la petreceri pentru a sărbători ieşirea din starea de urgenţă. Sute de oameni...

Fără party în cluburi, la malul mării, în minivacanța de Paște și 1 Mai

Fără petreceri în cluburi, la malul mării, în minivacanța de Paște și 1 Mai. Nici pe plajă nu vei...

VIRAL: Un spaniol spune că a călătorit în viitor și pune dovezi pe TIK TOK

Un spaniol din Valencia susține că a călătorit în viitor și pune dovezi pe TikTok. În mai multe v...