VIRAL: O femeie refuză să își epileze mustața și să își penseze sprâncenele unite. Spune că o ajută să scape mai repede de date-urile nedorite

CoolNews, Viral
share

O femeie refuză să își epileze mustața și să își radă sprâncenele unite. Spune că scapă mai repede de date-urile nedorite, potrivit cu metro.co.uk.

Este povestea Eldinei Jaganjac, în vârstă de doar 31 de ani. Femeia lucrează ca asistent universitar în Copenhaga, Danemarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eldina Jaganjac (@eldina_jaganjac)

Ea spune că înfățișarea ei atrage deseori comentarii răutăcioase, dar treaba asta o ajută să fie diferită și să scape mai repede de date-urile nedorite. Eldina a crescut într-un orășel în care normele de frumusețe erau standard. Așa că, pe măsură ce a înaintat în vârstă, a început să se frustreze de faptul că femeile trebuie să se epileze tot timpul.

Așa că în martie 2020, o dată cu începerea pandemiei, a lăsat lamele și aparatele de epilat deoparte:

În comparație cu bărbații, noi, femeile, petrecem atât de mult timp și cheltuim atât de mulți bani pe cum arătăm, doar ca să fim acceptate în societate, mai ales când suntem în public. Dacă un bărbat nu se rade sau nu își pensează sprâncenele unite, nu observă nimeni sau nu comentează nimeni.

De exemplu, nu eram confortabilă să ies până nu îmi pensam sprâncenele sau nu mergeam la sală până nu mă epilam pe picioare. Acum, am ales să mă focusez pe lucrurile care au cu adevărat importanță și mai puțin pe cum arăt când fac anumit lucruri. Nu mă mai uit dacă oamenii mă plac sau nu așa. Nu îmi pasă ce cred oamenii”, declară Eldina.

Tu ce părere ai?

 

Articole similare

O femeie din Craiova, arestată preventiv după ce s-a dat drept bărbat și a convins o altă femeie să ...

O femeie din Craiova a fost arestată preventiv pentru înșelăciune. S-a dat drept bărbat și a convins...

Dicționarul Cambridge a schimbat definiția cuvintelor „bărbat” și „femeie”

Dicționarul Cambridge și-a actualizat definițiile pentru cuvintele „bărbat” și „femeie” pentru a inc...

[BREAKFAST] O femeie le-a spus accidental colegilor că „a făcut pe ea numărul 2” pe Whatsapp

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...