Confidenţialitate

VIRAL: O femeie refuză să își epileze mustața și să își penseze sprâncenele unite. Spune că o ajută să scape mai repede de date-urile nedorite

CoolNews, Viral
share

O femeie refuză să își epileze mustața și să își radă sprâncenele unite. Spune că scapă mai repede de date-urile nedorite, potrivit cu metro.co.uk.

Este povestea Eldinei Jaganjac, în vârstă de doar 31 de ani. Femeia lucrează ca asistent universitar în Copenhaga, Danemarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eldina Jaganjac (@eldina_jaganjac)

Ea spune că înfățișarea ei atrage deseori comentarii răutăcioase, dar treaba asta o ajută să fie diferită și să scape mai repede de date-urile nedorite. Eldina a crescut într-un orășel în care normele de frumusețe erau standard. Așa că, pe măsură ce a înaintat în vârstă, a început să se frustreze de faptul că femeile trebuie să se epileze tot timpul.

Așa că în martie 2020, o dată cu începerea pandemiei, a lăsat lamele și aparatele de epilat deoparte:

În comparație cu bărbații, noi, femeile, petrecem atât de mult timp și cheltuim atât de mulți bani pe cum arătăm, doar ca să fim acceptate în societate, mai ales când suntem în public. Dacă un bărbat nu se rade sau nu își pensează sprâncenele unite, nu observă nimeni sau nu comentează nimeni.

De exemplu, nu eram confortabilă să ies până nu îmi pensam sprâncenele sau nu mergeam la sală până nu mă epilam pe picioare. Acum, am ales să mă focusez pe lucrurile care au cu adevărat importanță și mai puțin pe cum arăt când fac anumit lucruri. Nu mă mai uit dacă oamenii mă plac sau nu așa. Nu îmi pasă ce cred oamenii”, declară Eldina.

Tu ce părere ai?

 

Articole similare

Când au loc simulările la BAC și la Evaluarea Națională

Pe 22 martie o să fie ca la examen. Atunci a fost programată simularea la română pentru Bacalaureat....

SUEDIA: O femeie a fost aleasă să se uite singură, timp de o săptămână, la 60 de filme pe o insulă p...

Un festival de film altfel o să organizeze într-un far, pe o insulă pustie din Suedia. Organizato...

Păpușa împletită care îl imită pe Bernie Sanders în celebra ipostază a fost licitată cu o sumă fabul...

O femeie din Texas care croșetează păpuși, a împletit o păpușă cu senatorul american Bernie Sanders ...