O femeie din Craiova, arestată preventiv după ce s-a dat drept bărbat și a convins o altă femeie să îi transfere mai multe sume de bani. Paguba e de peste 300.000 de lei

CoolNews, NEWS
share

O femeie din Craiova a fost arestată preventiv pentru înșelăciune. S-a dat drept bărbat și a convins o altă femeie din oraș să îi transfere mai multe sume de bani. Timp de 7 ani au corespondat prin e-mail. Paguba e de peste 300.000 de lei, scrie europafm.ro.

Potrivit anchetatorilor, craioveanca în vârstă de 38 ani, și-ar fi creat o identitate fictivă, în noiembrie 2016. Mai exact, un bărbat, cetățean român, stabilit în străinătate. De atunci și până în decembrie 2023 a corespondant pe e-mail cu victima, o altă femeie din Craiova, în vârstă de 58 ani. În această perioadă i-a câștigat încrederea, i-a promis că o va lua de soție și a convins-o să îi trimită bani. Victima a făcut 101 transferuri bancare. Craioveanca de 38 ani a primit în total 242 mii lei și 17 mii euro.

Anchetatorii au făcut acum percheziții la locuințele și locul de muncă ale suspectei. A fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Pompierii din Botoşani au fost chemaţi să taie verigheta unui bărbat, după ce degetul in...

Potrivit acestora, bărbatul în vârstă de 30 de ani a ajuns, luni dimineaţă, la spital, însă cadrele ...

[BREAKFAST] Ca să se calmeze, un bărbat a mers pe jos peste 450 de km, după ce s-a certat cu soția s...

Supărat, după o ceartă cu soția sa, un bărbat din Italia a plecat într-o plimbare, dornic să se calm...

[BREAKFAST] Un italian care și-a obligat soția să nu se spele și să stea pe întuneric din cauza fact...

Curtea Supremă a Italiei a confirmat o condamnare la un an şi cinci luni de închisoare pronunţată de...