Confidenţialitate

Viceprimarul din Galați, ținta unui protest inedit – VIDEO

CoolNews
share

Un banner uriaș a apărut pe o insulă din mijlocul Dunării, în dreptul orașului Galați. Câțiva băieți au scris pe el „Sex, drugs & păcănele”, ca protest împotriva viceprimarului, Picu Apostol Roman.

Lor le-a sărit muștarul după ce Roman a declarat că fix pentru aceste elemente sunt atrași turiștii în orașele port.

Băieții, care sunt membrii Asociației Curățăm Galațiul, îi cer astfel demisia viceprimarului, considerând că a jignit comunitatea prin afirmațiile făcute.

„Sex, droguri, păcănele! – Aceasta este viziunea halucinantă a viceprimarului Picu despre atragerea turiștilor la Galați. Comunitatea RO100 Curățăm Galațiul consideră această declarație o jignire adusă atât orașului nostru, cât și nouă, tuturor celor care locuim și iubim Galațiul. Este dezamăgitor să constatăm că astfel de indivizi sunt cei care reprezintă interesele orașului, că ei vorbesc în numele nostru și că de ei depinde dezvoltarea Galațiului.”, se arată în comunicatul de presă al protestatarilor.

Viceprimarul Picu Apostol Roman se apără și spune că mesajul său este complet diferit.

„Eu în interviu am vorbit despre frumusețile Dunării, nu despre alte aspecte. Este adevărat că am adus în discuție și ce se întâmplă în marile orașe port dar declarația mea a fost trunchiată. (…) Eu am vorbit despre locurile frumoase care pot fi vizitate și atunci când m-am referit la marile porturi am întrebat dacă noi ne dorim să ajungem așa, cu un turism bazat pe consumul de droguri și pe sex. Normal că nu ne dorim așa ceva, o spun răspicat, ei în interviu au scos întrebarea mea și a părut că eu încurajez așa ceva”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Picu Apostol Roman.

"Sex, droguri, păcănele!" – Aceasta este viziunea viceprimarului Picu despre atragerea turiştilor la Galaţi. Comunitatea RO100 Curăţăm Galaţiul consideră această declaraţie o jignire adusă oraşului nostru şi îl invită pe dl. Picu să îşi aplice reţeta pe insula virgină apărută recent în dreptul falezei.Astfel de personaje îşi au locul la stand-up comedy, nu pe scaunul de viceprimar. Demisia!

Publicată de RO100 Curatam Galatiul pe Duminică, 21 Octombrie 2018

Articole similare

S-au împăcat Halsey și Yungblud?!?

Halsey și Yungblud au fost zăriți zilele trecute la un protest din LA. Nu doar că s-au 'răzvrătit'pa...

Legătura dintre Leonardo DiCaprio și pădurile din România

Ce legătură este între Leonardo DiCaprio și pădurile din România? Un protest la care au participa...

Franțuzoaicele fac campanie pentru purtarea decolteului

Copleșite de valul de căldură, franțuzoaicele își apără dreptul de a purta decolteu. Într-un mome...