Un restaurant american recunoaște că își droghează homarii înainte să-i gătească

Celebrități, CoolNews
share

Conducerea unui cunoscut restaurant din Charlotte, Maine, Statele Unite, tocmai a recunoscut că încearcă să-și drogheze homarii înainte să-i gătească. Proprietarul Lobster Pund a dezvăluit zilele trecute că s-a luat această măsură pentru a face moartea homarilor să fie mult mai ușoară.

„Animalul oricum va fi ucis. E mult mai uman să nu sufere” spune proprietarul.

Mai exact, homarilor li se administrează marijuana înainte de a fi gătiți. Și probabil vă întrebați „cum?”. Ei bine, înainte de a fi aruncat pe foc, homarul este pus pentru câteva minute într-o cutie ce are puțină apă la bază. Apoi fumul de marijuana este introdus în apă și se răspândește în toată cutia.

Homarii, susține restaurantul, devin astfel mult mai relaxați. Restaurantul are acum mai multe astfel de cutii cu ajutorul cărora fiecare homar trece prin același proces

Articole similare

Drogurile pierdute de traficanți în Marea Neagră au ajuns și pe plajele bulgărești

Ministerul de Interne din Bulgaria anunță că a descoperit 6 pachete cu droguri pe o plajă din apropi...

Noi pachete de cocaină descoperite la Marea Neagră

Epopeea drogurilor eșuate de la Marea Neagră continuă. După 800 de kilograme capturate, apoi alte 20...

Polițiștii au pornit în căutare de droguri pe litoral - VIDEO

Polițiștii sunt cu ochii pe plaje zilele astea. 300 de polițiști, 14 nave ale Gărzii de Coastă, jand...
X