Confidenţialitate

Un restaurant american recunoaște că își droghează homarii înainte să-i gătească

Celebrități, CoolNews
share

Conducerea unui cunoscut restaurant din Charlotte, Maine, Statele Unite, tocmai a recunoscut că încearcă să-și drogheze homarii înainte să-i gătească. Proprietarul Lobster Pund a dezvăluit zilele trecute că s-a luat această măsură pentru a face moartea homarilor să fie mult mai ușoară.

„Animalul oricum va fi ucis. E mult mai uman să nu sufere” spune proprietarul.

Mai exact, homarilor li se administrează marijuana înainte de a fi gătiți. Și probabil vă întrebați „cum?”. Ei bine, înainte de a fi aruncat pe foc, homarul este pus pentru câteva minute într-o cutie ce are puțină apă la bază. Apoi fumul de marijuana este introdus în apă și se răspândește în toată cutia.

Homarii, susține restaurantul, devin astfel mult mai relaxați. Restaurantul are acum mai multe astfel de cutii cu ajutorul cărora fiecare homar trece prin același proces

Articole similare

Justin Bieber spune că problema lui cu drogurile era atât de gravă, încât bodyguarzii îi verificau p...

Justin Bieber a vorbit deschis despre transformarea sa din copil sălbatic în personaj reformat. Î...

VIRAL: Poliția din Paris s-a lăudat cu o captură de droguri de 1.000.000 euro. Ce era de fapt praful...

Au făcut o gafă greu de uitat. Vorbim despre polițiștii din Paris, care s-au lăudat pe Twitter cu...

Inițiativă în Statele Unite: Marijuana gratis pentru cei care se vaccinează împotriva COVID-19

E 2021. Până la urmă trebuia să se ajungă și la asta. Momentan e la stadiul de propunere, dar nu ...