Un restaurant american recunoaște că își droghează homarii înainte să-i gătească

Celebrități, CoolNews
share

Conducerea unui cunoscut restaurant din Charlotte, Maine, Statele Unite, tocmai a recunoscut că încearcă să-și drogheze homarii înainte să-i gătească. Proprietarul Lobster Pund a dezvăluit zilele trecute că s-a luat această măsură pentru a face moartea homarilor să fie mult mai ușoară.

„Animalul oricum va fi ucis. E mult mai uman să nu sufere” spune proprietarul.

Mai exact, homarilor li se administrează marijuana înainte de a fi gătiți. Și probabil vă întrebați „cum?”. Ei bine, înainte de a fi aruncat pe foc, homarul este pus pentru câteva minute într-o cutie ce are puțină apă la bază. Apoi fumul de marijuana este introdus în apă și se răspândește în toată cutia.

Homarii, susține restaurantul, devin astfel mult mai relaxați. Restaurantul are acum mai multe astfel de cutii cu ajutorul cărora fiecare homar trece prin același proces

Articole similare

Justin Bieber a vorbit pentru prima dată despre consumul de droguri

Justin Biber a povestit luni, într-o lungă postare pe Instagram, despre cât de dificilă a devenit vi...

Jennifer Lopez, în rolul șefei unui cartel de droguri din Columbia - VIDEO

Jennifer Lopez va produce și va juca rolul principal în ”The Godmother”. Producția spune povestea...

Cum a încercat un bărbat să treacă granița cu jumătate de kilogram de droguri

Un bărbat din Columbia a fost arestat pe aeroportul din Barcelona pentru că avea 500 de grame de coc...
X