Un restaurant american recunoaște că își droghează homarii înainte să-i gătească

Celebrități, CoolNews
share

Conducerea unui cunoscut restaurant din Charlotte, Maine, Statele Unite, tocmai a recunoscut că încearcă să-și drogheze homarii înainte să-i gătească. Proprietarul Lobster Pund a dezvăluit zilele trecute că s-a luat această măsură pentru a face moartea homarilor să fie mult mai ușoară.

„Animalul oricum va fi ucis. E mult mai uman să nu sufere” spune proprietarul.

Mai exact, homarilor li se administrează marijuana înainte de a fi gătiți. Și probabil vă întrebați „cum?”. Ei bine, înainte de a fi aruncat pe foc, homarul este pus pentru câteva minute într-o cutie ce are puțină apă la bază. Apoi fumul de marijuana este introdus în apă și se răspândește în toată cutia.

Homarii, susține restaurantul, devin astfel mult mai relaxați. Restaurantul are acum mai multe astfel de cutii cu ajutorul cărora fiecare homar trece prin același proces

Articole similare

Droguri de 200 de milioane de dolari descoperite în sticle de sos picant

Un grup de traficanți de droguri au încercat să introducă 400 de kilograme de metamfetamină în Austr...

Traficanţi de droguri, arestaţi după ce i-au salvat de la înec pe poliţiştii care îi urmăreau pe mar...

Patru traficanţi de droguri i-au salvat vineri de la înec pe trei agenţi ai Gărzii civile spaniole, ...

Justin Bieber a vorbit pentru prima dată despre consumul de droguri

Justin Biber a povestit luni, într-o lungă postare pe Instagram, despre cât de dificilă a devenit vi...
X