Un restaurant american recunoaște că își droghează homarii înainte să-i gătească

Celebrități, CoolNews
share

Conducerea unui cunoscut restaurant din Charlotte, Maine, Statele Unite, tocmai a recunoscut că încearcă să-și drogheze homarii înainte să-i gătească. Proprietarul Lobster Pund a dezvăluit zilele trecute că s-a luat această măsură pentru a face moartea homarilor să fie mult mai ușoară.

„Animalul oricum va fi ucis. E mult mai uman să nu sufere” spune proprietarul.

Mai exact, homarilor li se administrează marijuana înainte de a fi gătiți. Și probabil vă întrebați „cum?”. Ei bine, înainte de a fi aruncat pe foc, homarul este pus pentru câteva minute într-o cutie ce are puțină apă la bază. Apoi fumul de marijuana este introdus în apă și se răspândește în toată cutia.

Homarii, susține restaurantul, devin astfel mult mai relaxați. Restaurantul are acum mai multe astfel de cutii cu ajutorul cărora fiecare homar trece prin același proces

Articole similare

O mașină plină cu droguri, pregătite pentru un festival de muzică de pe litoral, capturată de DIICOT...

Cocaină, ecstasy, canabis, haşiş, amfetamină şi ketamină, pregătite pentru a fi vândute la un festiv...

O veveriță drogată a fost salvată de polițiști - VIDEO

O veveriță zburătoare a fost salvată de polițiștii din Alabama. Aceasta fusese drogată cu metamfetam...

O bătrână de 72 de ani, prinsă că vindea droguri elevilor

O femeie de 72 de ani a fost reținută de Poliție, pentru că le vindea droguri elevilor din 5 licee. ...
X