Confidenţialitate

Un restaurant american recunoaște că își droghează homarii înainte să-i gătească

Celebrități, CoolNews
share

Conducerea unui cunoscut restaurant din Charlotte, Maine, Statele Unite, tocmai a recunoscut că încearcă să-și drogheze homarii înainte să-i gătească. Proprietarul Lobster Pund a dezvăluit zilele trecute că s-a luat această măsură pentru a face moartea homarilor să fie mult mai ușoară.

„Animalul oricum va fi ucis. E mult mai uman să nu sufere” spune proprietarul.

Mai exact, homarilor li se administrează marijuana înainte de a fi gătiți. Și probabil vă întrebați „cum?”. Ei bine, înainte de a fi aruncat pe foc, homarul este pus pentru câteva minute într-o cutie ce are puțină apă la bază. Apoi fumul de marijuana este introdus în apă și se răspândește în toată cutia.

Homarii, susține restaurantul, devin astfel mult mai relaxați. Restaurantul are acum mai multe astfel de cutii cu ajutorul cărora fiecare homar trece prin același proces

Articole similare

Snoop Dogg tocmai a mărit salariul asistentului angajat cu rularea joint-urilor

Consumul (excesiv) de marijuana este cu siguranță parte din brand-ul lui Snoop Dogg: în emisiuni TV,...

Două persoane au murit și mai multe sunt în stare gravă după ce au consumat droguri la festivalul SA...

Două persoane ar fi murit în urma unei supradoze după ce mai mulți tineri care participau la Festiva...

Virgin Radio Romania Breakfast: Un bărbat a fost prins făcând trafic cu droguri pe ambulanță

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...