Ana Morodan, reținută 24 de ore după ce a provocat un accident de circulație și a refuzat recoltarea probelor biologice

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Ana Morodan a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce marţi a provocat un accident de circulaţie, a refuzat să i se recolteze probe biologice şi ulterior a fost depistată de poliţişti în timp ce se afla la volan deşi i se suspendase permisul, au confirmat surse oficiale pentru Europa FM. Vloggerița urmează să fie prezentată Parchetului, scrie europafm.ro.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, poliţiştii au oprit marți autovehiculul la volanul căruia se afla Ana Morodan.

Şoferiţa nu s-a conformat, şi-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, iar în urma accidentului au rezultat pagube materiale.

„După stabilirea identităţii conducătoarei auto, poliţiştii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenţei alcoolului în aerul expirat, cât şi pentru stabilirea preliminară a prezenţei în organism a substanţelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat”, se arată în comunicatul polițiștilor.

Ca urmare, aceasta a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde şi de această dată a refuzat, potrivit Agerpres.

Pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, vloggeriței i s-a întocmit un dosar de cercetare penală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul penal.

 

sursa foto: Facebook/Ana Morodan
Articole similare

Un angajat al unui dealer auto a făcut praf o mașină Ferrari de 3 milioane de euro. O ducea la o exp...

Un angajat al unui dealer de mașini de lux din Germania a fost implicat într-un accident tragic în t...

CRBL, implicat într-un accident de motocicletă. Artistul a fost transportat de urgență la spital....

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, a fost implicat duminică într-un acciden...

Lino Golden, accident cu mașina proaspăt colantată. A fost transportat la spital

Lino Golden, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, a fost trasnportat la Spitalul Uni...