Un angajat al unui dealer auto a făcut praf o mașină Ferrari de 3 milioane de euro. O ducea la o expoziție, în Germania

CoolNews, NEWS
share

Un angajat al unui dealer de mașini de lux din Germania a fost implicat într-un accident tragic în timp ce transporta un Ferrari în valoare de 3 milioane de euro către o expoziție auto. Potrivit informațiilor furnizate de Bild, incidentul a avut loc în apropierea orașului Stuttgart, la doar 18 kilometri distanță de destinație. Automobilul de lux a suferit avarii grave în urma accidentului, însă șoferul a scăpat fără răni.

Motivul exact al accidentului rămâne încă neclar, conform declarațiilor unui purtător de cuvânt al poliției locale. Se speculează că vehiculul, un Ferrari F40 vechi de 34 de ani, ar fi virat brusc în mijlocul unui tunel, rezultând într-o coliziune violentă cu peretele acestuia. Din păcate, automobilul de lux a fost grav avariat în urma impactului.

În ceea ce privește șoferul, acesta a fost transportat la spital pentru examinări medicale, însă a fost externat ulterior, deoarece nu a suferit nicio rană semnificativă. Un reprezentant al dealerului auto Mechatronic a confirmat acest lucru, subliniind importanța faptului că șoferul a scăpat nevătămat.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele precise ale accidentului, făcând eforturi pentru a determina dacă acesta a fost cauzat de o defecțiune tehnică sau de o viteză excesivă. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că șoferul și-a scăpat viața, în ciuda pagubelor semnificative suferite de vehiculul de lux.

 

sursa foto: Twitter/Bild

Articole similare

Preşedintele Botswanei a ameninţat că va trimite 20.000 de elefanţi în Germania

Preşedintele Botswanei, Mokgweetsi Masisi, a lansat o provocare fără precedent către Germania, ameni...

Germania, a treia țară din UE care legalizează consumul de canabis. Vezi aici cantităţile şi locuril...

Germania a adoptat de luni consumul extrem de reglementat de canabis, devenind cea mai mare țară din...

Formula 1: Dublă victorie pentru Ferrari. Verstappen și Hamilton, nevoiți să abandoneze

Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu două abandonuri de marcă: Max V...