Ed Sheeran declară că a consumat marijuana cu Snoop Dogg până și-a pierdut vederea

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Ed Sheeran a aflat pe calea grea că nu poate lucra cu Snoop Dogg – când vine vorba de iarbă, desigur. În timpul unei apariții recente la podcastul Conan O’Brien Needs a Friend, cântărețul a dezvăluit că o sesiune de fumat cu Snoop Dogg l-a făcut să își piardă vederea pentru scurt timp.

Sheeran și-a amintit că a participat la un concert al rapperului în Melbourne, împreună cu soția și soacra sa. După ce i-a întâlnit familia – și a salutat-o pe soacra lui Sheeran cu un vesel „Ce mai faci, regină?” — Snoop l-a luat pe Sheeran în backstage, unde el și anturajul său au început să fumeze „blunt for blunt for blunt for blunt”.

În ciuda faptului că nu fumează în mod normal, cântărețul li s-a alăturat doar ca să poată povesti mai apoi că a fumat cu Snoop Dogg. „Am fumat puțin și mi-am zis: „Nu mă simt prea rău, asta e bine”, a declarat Sheeran. „Atunci am mai luat puțin, și încă puțin și încă puțin… Doamne. Îmi amintesc doar că m-am întors spre el și i-am spus: „Nu te mai văd!

Conan a combinat povestea lui Sheeran cu o poveste a lui Snoop Dogg. Potrivit comediantului, rapperul a apărut odată la Late Night with Conan O’Brien și, înainte de spectacol, a fumat atât de multă iarbă în camera sa privată, încât fumul a ajuns în studio, iar publicul a început să simtă efectul.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame. Eminem, 50 Cent şi Snoop Dogg, printre prietenii c...

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame! Alături de el au fost Eminem, 50 Cent şi Snoop Dog...

Ed Sheeran, apariție surpriză în timpul concertului lui 50 Cent din Londra

Fanii lui 50 Cent care au participat la concertul din Londra, s-au bucurat de un moment unic. Rapper...

Snoop Dogg spune că are o piesă cu Michael Jackson care nu a fost lansată niciodată

Snoop Dogg și Michael Jackson au lucrat împreună la o melodie, dar nu a fost lansată niciodată. L...