Advertisement
Advertisement

Un bărbat din Rusia a fost amendat după ce l-a visat pe Zelenski

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Un rus a fost amendat cu 30.000 de ruble (aproximativ 2.000 de lei) pentru că a postat pe Instagram despre un vis în care se afla alături de Volodimir Zelenski.

S-ar putea să sune absolut nebunesc să pedepsești pe cineva pentru că a scris despre un vis pe care l-a avut despre Zelensky, dar Rusia nu este chiar ca cea mai sensibilă țară în acest moment.

Invazia lor în Ucraina nu merge foarte bine, durând mult mai mult decât și-ar fi dorit Vladimir Putin și eșuând să cuprindă părți cheie ale teritoriului ucrainean.

În schimb, forțele ruse au primit mai multe înfrângeri, forțându-l pe Putin să apeleze la rezervele armatei și să ofere elevilor de liceu pregătire militară.

Dintre trupele suplimentare chemate pentru a lupta în invazia rusă a Ucrainei, unii dintre ei sunt oameni fără adăpost pe care armata i-a adunat, iar trupele rezerviste s-au plâns că se așteaptă să se descurce cu „arme ruginite”.

Se pare că acestea includ oameni care spun că au visat despre președintele Ucrainei, Zelenski.

Potrivit publicației de știri Sibreal, pe 8 decembrie, un tribunal l-a găsit vinovat pe Ivan Losev de „discreditarea” armatei ruse. El nu a participat la propriul său proces, deoarece nu i s-a spus data la timp.

El a avut probleme pentru că a descris un vis pe care l-a avut cu președintele ucrainean într-o postare acum ștearsă de pe Instagram.

Textul postării spunea: „Astăzi am visat că am fost mobilizat, adus într-un fel de tabără de pregătire, iar în acel moment, Forțele Armate ale Ucrainei, conduse de Zelensky, au explodat acolo.

I-au legat pe toți, urmau să tragă și în acel moment Zelenski a trecut pe lângă mine și a spus: „Oh, ți-am văzut poveștile pe Instagram, Slavă Ucrainei!””.

Îi răspund: „Slavă eroilor!” Zelensky mă bate cu bucurie pe umăr și spune: „Așa că, dă-i drumul, împușcă pe toți ceilalți”.

Și iată-ne pe noi împreună, vorbeam și i-am spus: „Pot să-mi fac un selfie cu tine pentru Instagram?” Zelenski spune: „Poți.

Losev a spus mai târziu că amenda lui a fost „idioțenie” și a fost uimit că a fost intentat un proces pentru a-l pedepsi pentru că a postat pe rețelele de socializare un vis pe care l-a avut despre președintele ucrainean.

Postarea de pe Instagram a apărut cam în momentul în care Vladimir Putin a declarat o mobilizare parțială, convocând un număr mare de trupe de rezervă și provocând cozi masive de oameni care încercau să fugă din țară.

De atunci, Rusia nu a reușit să obțină câștiguri majore în conflict, în timp ce Zelensky și poporul Ucrainei au fost desemnați Personalitatea anului de către TIME pentru eforturile lor continue de a respinge invazia lui Putin.

 

Sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Cât costă să mergi la schi în Bukovel. Un român a ales stațiunea din sudul Ucrainei în c...

Sezonul de iarnă e în plină desfășurare în stațiunile montane de la noi din țară, dar sunt destui ro...

Președintele Ucrainei – Volodimir Zelenski – este primit oficial la Palatul Cotroceni

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ajuns în România. Acesta va avea primele discuții cu pr...

[BREAKFAST] Un refugiat de război ucrainean a câştigat 500.000 de euro cu un loz răzuibil

Un refugiat de război ucrainean a câştigat 500.000 de euro (540.000 de dolari americani) cu un loz r...