Confidenţialitate

Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a cere restricții mai dure în Germania (AUDIO)

Energia aia bună
share

Protestele sunt parte a aşa-numitei mişcări ”Zero Covid”, iar cei care demonstrează cer reguli mai stricte pentru a reduce pandemia noului coronavirus, potrivit dpa.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În Bremen şi Hanovra au protestat peste 200 de cetăţeni, 50 de persoane la Goettingen, în jur de 20 la Berlin şi aproximativ 70 la Dusseldorf, în total, câteva mii de persoane, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei germane.

Advertisement

Protestatarii au cerut o pauză plătită de trei săptămâni de la locul de muncă şi au declarat că birourile şi alte locuri de muncă sunt „centre de infectare”.”Foamea de profit” a companiilor nu ar trebui să prevaleze în defavoarea sănătăţii oamenilor, au susţinut organizatorii.
La Hanovra s-au cerut politici de pandemie bazate pe ştiinţă şi care să pună oamenii înaintea intereselor economice.”Nu este posibil ca viaţa privată să fie total redusă în timp ce încă nu există aplicarea dreptului de a lucra de acasă”, conform solicitărilor protestatarilor.

La Potsdam, un grup de 12 persoane au manifestat pentru mai multă siguranţă în şcoli şi grădiniţe şi au cerut suspendarea predării în şcoli din motive de siguranţă.
La Hamburg, un convoi de maşini care protesta împotriva restricţiilor a fost atacat cu ouă şi roşii de către aproximativ 300 de contra-manifestanţi pe biciclete, a spus un purtător de cuvânt al poliţiei.

Articole similare

UK: Elevii din clasele mari scapă de mască din 17 mai

În Marea Britanie, masca nu va mai fi obligatorie pentru elevii din clasele mari, începând din 17 ma...

Ai făcut vaccinul sau ai trecut prin boală, intri la spectacol

Ai făcut vaccinul sau ai trecut prin boală, intri la spectacol. Concerte, competiții sportive și ...

Fără party în cluburi, la malul mării, în minivacanța de Paște și 1 Mai

Fără petreceri în cluburi, la malul mării, în minivacanța de Paște și 1 Mai. Nici pe plajă nu vei...