Confidenţialitate

Snoop Dogg dezvăluie cum s-a ascuns și a fumat cannabis la Casa Albă

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Snoop Dogg a dezvăluit cum a reușit să scape fumând iarbă la Casa Albă, fără să fie prins.

Rapperul în vârstă de 50 de ani este cunoscut pentru dragostea lui pentru canabis. Poate la fel de mult precum și pentru muzică. Se pare că nu-l oprește nici faptul că e în interiorul uneia dintre cele mai bine păzite clădiri din lume.

Snoop a fost invitat la emisiunea lui Heather B de la SiriusXM și i-a împărtășit detalii despre mișcarea riscantă de atunci.

Când a fost întrebat unde este „unicul loc” în care și-a dorit întotdeauna să fumeze, dar nu s-a gândit niciodată că va avea ocazia, Snoop a răspuns rapid: „Casa Albă”.

Presat să dea mai multe detalii, el a continuat: „Suntem la Casa Albă, mă înțelegeți, pentru o sărbătoare sau ceva, pentru Herbie Hancock. Așadar, am luat o mică cină și le-am spus: „Unde este baia?”, iar ei mi-au zis, „Este chiar acolo”.

M-am dus direct spre baie. Mă uit, verific peste tot, mă asigur că nu e nimeni de la CIA în jur. Am aprins repede niște șervețele, doar ca să mă asigur că nu se va întâmpla nimic. Șervețele funcționează. Bum. Următorul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi scot pachețelul din ciorap.

 

Luna trecută, actorul Seth Rogen a dezvăluit că Snoop a scos la licitație un blunt pentru 10.000 de dolari și a donat totul în scopuri caritabile.

Într-un interviu pentru Variety, Seth și soția sa Lauren Miller Rogen au spus că Snoop și-a folosit binecunoscuta dragoste pentru iarbă pentru o cauză foarte bună, strângând bani pentru Hilarity for Charity – organizația de caritate fondată de Rogen și Miller Rogen.

 

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Germania anunță că plănuiește să legalizeze canabisul pentru uz recreațional

Germania merge mai departe cu planul său de a legaliza canabisul pentru uz recreațional într-un nou ...

Eminem face echipă cu Snoop Dogg pentru piesa ““From the D 2 the LBC”

Eminem face echipă cu Snoop Dogg pentru piesa ““From the D 2 the LBC”. Single-ul este cântat rapid d...

Snoop Dogg tocmai a mărit salariul asistentului angajat cu rularea joint-urilor

Consumul (excesiv) de marijuana este cu siguranță parte din brand-ul lui Snoop Dogg: în emisiuni TV,...