Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame. Eminem, 50 Cent şi Snoop Dogg, printre prietenii care i-au fost alături

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Dr. Dre a primit propria sa stea pe Walk of Fame! Alături de el au fost Eminem, 50 Cent şi Snoop Dogg, care l-au felicitat pentru noua sa reuşită.

Dr. Dre a primit a 2,775-a stea de pe Hollywood Walk of Fame. Steaua sa se încadrează în categoria producătorilor.

Când i-a venit rândul lui Snoop la microfon, acesta și-a început discursul într-o notă amuzantă: „Vreau să-mi mulțumesc mie„, a spus rapperul râzând împreună cu mulțimea. Acesta a adăugat că își mulțumește pentru faptul că a lucrat cu Dr. Dre încă din anii ’90.

Punând glumele deoparte, l-a descris pe Dr. Dre ca fiind „profesorul , mentorul, fratele, îngerul păzitor și cel mai important, un bun prieten.

Snoop a recitat și ceea ce păreau a fi versuri personalizate pe care le-a creat special pentru această ocazie. El a descris relația lor de-a lungul anilor „de la Long Beach la Compton”. Rapperul i-a mulțumit lui Dr. Dre pentru că l-a împins mereu să fie mare cu mentalitatea sa „perfectionistă”, numind relația lor „legendary” (legendară).

Tu aduci întotdeauna ce e mai bun în mine, Dr. Dre, și pentru asta te apreciez. Nu ar fi existat Snoop fără Dre. Împreună, am creat magie în studio, iar colaborările noastre au lăsat o amprentă durabilă asupra lumii muzicii,” a spus Snoop.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Cripta de lângă mormântul lui Marilyn Monroe, vândută cu 195.000 de dolari. Cumpărătorul își dorea s...

Un investitor în tehnologie din Beverly Hills, Anthony Jabin, a achiziționat recent o criptă funerar...

Dr. Dre a dezvăluit că Eminem urmează să lanseze un nou album. Ce s-a aflat până acum

Eminem se pregătește să lanseze un nou album, la patru ani de la cel mai recent. Marți seara (19 ...

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din "X-Men”, "Narcos” și "Designated Survivor”, a murit...

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din „The Cleaning Lady”, „Designated Survivor” și „Narc...