Singurul centru de vaccinare non-stop nu poate funcționa și noaptea. Platforma nu permite programarea după ora 20 (AUDIO)

Energia aia bună
share

Primul și singurul centru de vaccinare non-stop din țară, deschis la Timișoara, nu poate funcționa și noaptea pentru că platforma națională de programare nu permite și înscrierea pe liste după ora 20.00.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Deși centrul are capacitatea și personalul necesare pentru a funcționa cu program non-stop, angajații centrului de vaccinare de la Spitalul Județean din Timișoara nu pot imuniza doritorii și noaptea pentru că platforma de programare încă nu permite înscrierea pe liste după ora 20.00, scrie Opinia Timișoarei.
Centrul a fost deschis pe 23 martie și era destinat funcționării cu 4 fluxuri pe zi și 4 pe timp de noapte, cu o capacitate de 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână. La acest centru se folosește doar vaccinul Pfizer.
Potrivit reprezentanților unității medicale, specialiștii STS și cei ai CNCAV au precizat că platforma ar urma să fie complet operațională, adică să poată prelua programări și pe timp de noapte zilele următoare.

Până atunci, sunt totuși imunizați după ora 20.00 cei care se aflau pe listele de așteptare și care nu au reușit să își facă vaccinul în timpul zilei.

Articole similare

[BREAKFAST] Diplome de Bacalaureat false, vândute cu 2.000 de euro bucata, la Timișoara. Ce au desco...

Mai mulți studenți ar fi plătit mii de euro pentru o diplomă de Bacalaureat falsă. În baza acestor d...

(P) Gala Premiilor UNITER la Timișoara excelența teatrului românesc în Capitala Europeană a Culturii...

Gala Premiilor UNITER va poposi din nou, după 6 ani, în Timișoara – Capitala Europeană a Culturii în...

[BREAKFAST] Timișorean condamnat la 3 ani de închisoare după ce a aflat parolele de Facebook ale pri...

Un timișorean a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce a obținut ilegal parolel...