Shurubel s-a întors în studio, powered de prietenii de la Beck’s! (VIDEO)

Energia aia bună
share

Shurubel s-a întors în studio și, powered de prietenii de la Beck’s, ne-a povestit cum e noua lui viață. L-am urmărit live la Virgin Radio Romania, joi, iar povestea lui ne-a motivat să prindem curaj să ne urmăm pasiunile și să pornim explorările noi.

Am aflat cât de cool e să fii neînfricat și să-ți urmezi visul. Am înțeles că nu-i ușor, dar că e atât de frumos! Ne-am lăsat inspirați de povestea lui și v-am mobilizat și pe voi să îi inspirați pe ceilalți cu visurile voastre.

” Virgin Radio a fost și va rămâne întotdeauna acasă, pentru mine. Cele mai tari dimineți, aici le-am petrecut. La cele mai tari glume, aici, cu voi, am râs. Cele mai cool concursuri, pentru voi, aici le-am lansat. Iar dimineața asta nu face excepție: Împreună cu prietenii de la Beck’s, vreau să îi convingem pe toți ascultătorii Virgin Radio că 2021 e cel mai bun an pentru o schimbare. În 2021, luăm taurul de coarne și începem acel ceva pe care l-am amânat mereu”, ne-a mărturisit Shurubel, joi, live la radio și pe pagina de Facebook Virgin Radio Romania.

2021 e anul în care tu ar trebui să fii, de fapt, UN NOU TU: cel care își urmează pasiunile, cel care își trăiește visurile, cel neînfricat de necunoscut.

Pe becks.ro, găsești promoția “Începe orice-ți dorești, powered by Beck’s!”. Te așteaptă o mulțime de premii, care te vor ajuta să îți urmezi visul: câte 100 de euro în fiecare oră pentru pasiunea ta și marele premiu: 65.000 de euro, pentru marele tău vis.

Tot Beck’s, alături de Virgin Radio Romania, te premiază cu 100 de euro dacă ne trimiți un mesaj pe WhatsApp, la 0734 666 000, cu marele tău vis! Inspiră-ne, gândește liber, dă-ți frâu liber imaginației și spune-le tuturor care e visul ăla pe care abia aștepți să ți-l îndeplinești!

CÂȘTIGĂ CU BECK’S ȘI URMEAZĂ-ȚI PASIUNEA!

Alege să consumi Beck’s responsabil!

Articole similare

Adam Chițu a fost desemnat cel mai bun dansator de street-dance din România la Red Bull Dance Your S...

Circul Metropolitan din București a găzduit finala competiției Red Bull Dance Your Style 2023, unde ...

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine la București

Red Bull Dance Your Style revine cu cea de-a treia ediție și caută cel mai bun dansator de street-da...

Shurubel se întoarce la Virgin Radio Romania! Un interviu Powered by Beck’s! (VIDEO)

Ai auzit bine! Shurubel se-ntoarce la Virgin Radio Romania, preț de un interviu, Powered by Beck’s. ...