Câștigă 100 de euro de la Beck’s ca să-ți urmezi pasiunea!

Concurs radio
share

Am început săptămâna cu un moment care ne-a dat tare peste cap: Shurubel s-a întors în studio și, powered de prietenii de la Beck’s, ne-a povestit cum e noua lui viață, după 10 ani de radio.

Am aflat cât de cool e să fii neînfricat și să-ți urmezi visul. Am înțeles că nu-i ușor, dar că e atât de frumos! Ne-am lăsat inspirați de povestea lui și v-am mobilizat și pe voi să îi inspirați pe ceilalți cu visurile voastre, iar dimineața asta nu face excepție:

Beck’s și Virgin Radio Romania premiază cu 100 de euro cel mai tare mesaj aterizat pe Whatsapp la 0734 666 000. Tot ce ai de făcut este să ne trimiți, la semnalul dat în direct la Virgin Radio Romania, un mesaj text sau audio în care să ne împărtășești marele tău vis. Cel pe care l-ai tot planificat, însă tot de atâtea ori l-ai amânat. Visul care nu-ți dă pace noaptea, cel despre care vorbești non-stop. Hai cu mesajul tău pe Whatsapp, iar noi vom alege în 10 minute un câștigător, premiat de Beck’s.

Nu uita de campania “Începe orice-ți dorești, powered by Beck’s!”, pe care o găsești pe www.becks.ro/beginnings.

Te așteaptă premii instant de 100 de euro pe oră pentru pasiunea ta și marele premiu: 65.000 de euro, pentru marele tău vis.

CÂȘTIGĂ CU BECK’S ȘI URMEAZĂ-ȚI PASIUNEA!

Alege să consumi Beck’s responsabil!

Regulamentul concursului