Ryan Reynolds va fi noul ”Home alone” – VIDEO

CoolNews, Filme
share

La Hollywood s-a pus la dospit o nouă serie ”Home alone”! Primul film din franciză va fi produs de Ryan Reynolds, care ar putea fi și personajul principal.

Pelicula va fi tot o comedie și va numi ”Stoned alone”. De data asta nu va mai fi vorba despre un copil care este uitat acasă de părinți, așa cum se întâmplă în producția originală, ci va fi despre un personaj ratat, de 20 de ani.

Tipul își umple timpul cultivând cannabis.

Adevărate acțiune începe în momentul în care el pierde avionul cu care trebuia să ajungă într-o staţiune de schi. De supărare, se apucă să fumeze marijuana.

Deși este cam afumat el trebuie să își apere casa, care îi este spartă de hoţi. În același timp se luptă cu halucinațiile pe care i le-au provocat iarba fumată.

”Home alone” a fost lansat în 1990 și a devenit în timp un film clasic de Crăciun. În acesta, Macaulay Culkin joacă rolul principal al unui copil uitat acasă de familia plecată în vacanță de sărbători. El este nevoit să apere locuința părinților, care este atacată de doi spărgători interpretați de Joe Pesci și Daniel Stern.

”Home alone”, care a lansat cariera lui Culkin, a obținut încasări de 477 de milioane de dolari – un profit important față de bugetul inițial de 18 milioane de dolari – și a avut patru continuări.

Articole similare

”Pokemon Detectiv Pikachu” este pe marile ecrane

Pikachu este un Pokémon şi indiferent cat de expresive pot fi aceste creaturi de obicei, doar el est...

Cum va fi Deadpool 3

Ryan Reynolds a confirmat că s-a început lucrul la cea de-a treia parte a francizei Deadpool. Ero...

Cum arată astăzi Macaulay Culkin, actorul principal din ”Singur acasă” - VIDEO

Îți petreci fiecare Crăciun în ultimii 13 ani alături de puștiul super haios care, după ce este uita...
X