Confidenţialitate

Alex Parker a făcut echipă cu Alexandra Stan și lansează single-ul Home Alone (Macaulay Culkin), piesa de sezon pe care nu vrei să o ratezi!

CoolNews, Muzică
share

Astăzi, 19 noiembrie, Alex Parker a lansat piesa perfectă pentru sezonul de sărbători, pe care o vei asculta cu siguranță pe repeat în această perioadă magică: Home Alone (Macaulay Culkin)!

A sosit timpul să scot una dintre piesele mele preferate! “Macaulay Culkin” a fost compusă de mine şi Marius Moga acum 6 ani, în prima tabără de muzică la care am participat. Cute fact: Acolo am cunoscut-o şi pe Alexandra. A durat ceva… lansarea. :)) Vreau ca “Home Alone” sa transmita cat mai departe good vibes, la fel cum a facut-o si filmul ce poarta acelasi titlu. Simt ca suntem intr-un punct în care planeta chiar are nevoie de piese care să emane fericire”, a declarat Alex Parker.

Producătorul a făcut echipă cu nimeni alta decât Alexandra Stan, care dă glas acestei piese vesele care va fi inclusa pe următorul EP al artistului.

După ce a experimentat cu stilurile rock, blues și funk la clape, Parker și-a dezvoltat o gamă largă de cunoștinte referitoare la design-ul sunetului, producția de muzică și mastere audio. El a scris și produs peste 50 de cântece pentru artiștii de top din România, incluzându-i pe Antonia, Delia și Morandi.

Alex a căpătat notorietate internațională pentru prima dată în 2016, cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”. care a fost urmat în 2017 de piesele „Synchronize” feat. Alexandra Stan și „Fix Your Heart” feat. Misha Miller. In 2018 a lansat “Secrets” alaturi de Erik Frank, una dintre cele mai ascultate piese lansate independent de artist (14 mil streams) si “Not A Goodbye” feat. Olivia Addams, fiind prima piesa la care artista face cunostinta cu publicul.

Parker și-a continuat aventura internațională în 2019 cu track-ul „In My Mind”, urmat de „Love Games” și „Addicted”. În aceeași perioadă, acesta a făcut echipă cu Neversea Festival și a devenit primul DJ care să mixeze pe de pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime.

In 2020 Alex pune bazele “Creator Records” si se bucura de succes cu piesele pe care le-a produs pentru artistii sai Olivia Addams si Holy Molly precum “Dumb” si “Menage A Trois”, acestea devenind hit-uri in Europa.

Tot in 2020 artistul lanseaza piesele “Sneakers & Weed”, „Back To Her” cu Lizot,  “Goodbye” si “I Need You”.

In 2021 Parker lanseaza “Satisfied” cu Bastien, isi face premiera single-ului “I Want The Money” in Times Square si colaboreaza cu Bodybangerz pentru piesa “Bum Bum”.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam„. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat„, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)„. Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 277.000.000 de stream-uri pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În acelasi timp, canalul de YouTube al artistei a depasit 1 milion de abonati. Recent, artista a lansat single-ul „Tokyo”, extras de pe album ce urmează să fie lansat la începutul anului 2022, intitual „Rainbows”.

Articole similare

Alexandra Stan cu telefonul la control @Tic Talk cu Oana Tache

Acum nu mai e un challenge să te trezești în weekend dimineața. Pentru că ai cu cine! Și de ce! Virg...

Alexandra Stan lansează albumul „Rainbows”

Alexandra Stan a lansat astazi, 29 aprilie, al cincilea album din cariera – „Rainbows”, alături de U...

Manuel Riva și Alexandra Stan lansează „Heal Your Soul”, o piesă ca un strigăt de ajutor - VIDEO...

Din când în când, toți trecem prin momente grele. Când totul pare că se prăbușește în jurul tău, tot...