Alex Parker a făcut echipă cu Alexandra Stan și lansează single-ul Home Alone (Macaulay Culkin), piesa de sezon pe care nu vrei să o ratezi!

CoolNews, Muzică
share

Astăzi, 19 noiembrie, Alex Parker a lansat piesa perfectă pentru sezonul de sărbători, pe care o vei asculta cu siguranță pe repeat în această perioadă magică: Home Alone (Macaulay Culkin)!

A sosit timpul să scot una dintre piesele mele preferate! “Macaulay Culkin” a fost compusă de mine şi Marius Moga acum 6 ani, în prima tabără de muzică la care am participat. Cute fact: Acolo am cunoscut-o şi pe Alexandra. A durat ceva… lansarea. :)) Vreau ca “Home Alone” sa transmita cat mai departe good vibes, la fel cum a facut-o si filmul ce poarta acelasi titlu. Simt ca suntem intr-un punct în care planeta chiar are nevoie de piese care să emane fericire”, a declarat Alex Parker.

Producătorul a făcut echipă cu nimeni alta decât Alexandra Stan, care dă glas acestei piese vesele care va fi inclusa pe următorul EP al artistului.

După ce a experimentat cu stilurile rock, blues și funk la clape, Parker și-a dezvoltat o gamă largă de cunoștinte referitoare la design-ul sunetului, producția de muzică și mastere audio. El a scris și produs peste 50 de cântece pentru artiștii de top din România, incluzându-i pe Antonia, Delia și Morandi.

Alex a căpătat notorietate internațională pentru prima dată în 2016, cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”. care a fost urmat în 2017 de piesele „Synchronize” feat. Alexandra Stan și „Fix Your Heart” feat. Misha Miller. In 2018 a lansat “Secrets” alaturi de Erik Frank, una dintre cele mai ascultate piese lansate independent de artist (14 mil streams) si “Not A Goodbye” feat. Olivia Addams, fiind prima piesa la care artista face cunostinta cu publicul.

Parker și-a continuat aventura internațională în 2019 cu track-ul „In My Mind”, urmat de „Love Games” și „Addicted”. În aceeași perioadă, acesta a făcut echipă cu Neversea Festival și a devenit primul DJ care să mixeze pe de pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime.

In 2020 Alex pune bazele “Creator Records” si se bucura de succes cu piesele pe care le-a produs pentru artistii sai Olivia Addams si Holy Molly precum “Dumb” si “Menage A Trois”, acestea devenind hit-uri in Europa.

Tot in 2020 artistul lanseaza piesele “Sneakers & Weed”, „Back To Her” cu Lizot,  “Goodbye” si “I Need You”.

In 2021 Parker lanseaza “Satisfied” cu Bastien, isi face premiera single-ului “I Want The Money” in Times Square si colaboreaza cu Bodybangerz pentru piesa “Bum Bum”.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam„. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat„, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)„. Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 277.000.000 de stream-uri pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În acelasi timp, canalul de YouTube al artistei a depasit 1 milion de abonati. Recent, artista a lansat single-ul „Tokyo”, extras de pe album ce urmează să fie lansat la începutul anului 2022, intitual „Rainbows”.

Articole similare

Alexandra Stan lansează noul single „Dancing in Marbella” în colaborare cu Sasha Lopez și Manuel Riv...

Alexandra Stan, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a lansat astăzi single-ul „Dancin...

Alex Parker si Mihaela Marinova lanseaza single-ul "Stay"

DJ-ul și producătorul român Alex Parker a făcut echipă cu artista din Bulgaria, Mihaela Marinova pen...

Alexandra Stan a lansat melodia "Baietii"

Alexandra Stan pune punctul pe i și începe primăvara cu cea mai directă și sinceră declarație - "Îmi...