Confidenţialitate

Cum arată acum și ce mai face Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe Kevin în seria „Singur acasă”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Vin iar sărbătorile, vine iar Crăciunul și nu ne putem imagina alt program de sărbători decât împodobirea bradului, o masă copioasă și toată familia în jurul televizorului. Desigur, la televizor începe „Singur acasă”, exact ca în fiecare an. 

Chestia asta nu se întâmplă doar în România. Cele două filme de Crăciun cu Macaulay Culkin sunt urmărite în fiecare an de milioane de oameni care se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun.

Mulți s-au întrebat cum mai arată astăzi și ce mai face Macaulay Culkin, actorul care l-a interpretat pe Kevin în seria „Singur Acasă”.

În jurul vârstei de 14 ani, actorul a declarat că s-a săturat de lumea filmelor. „Din momentul în care am putut să preiau controlul asupra propriei mele vieți și asupra propriului meu destin și să iau decizii care erau exclusiv în beneficiul meu și nu pentru ca altcineva să câștige bani, sau ceva de genul acesta, am făcut-o”, a spus Culkin într-un interviu din 2004 la Larry King Live.

În esență, a trebuit să preiau controlul. Înnebunisem în acel moment. Știam că dacă aș continua să o fac, aș înnebuni”, a adăugat actorul.

În acest moment, actorul pare că se concentrează mai mult pe viața de familie. Acesta s-a căsătorit în ianuarie 2022 cu actrița Brenda Song, iar în aprilie anul trecut, aceasta a dat naștere primului lor copil, Dakota.

Deși actorul s-a luptat ani la rând cu consumul de alcool și droguri, din ultimele declarații se pare că Macaulay nu ar mai consuma niciun fel de substanțe interzise.

 

sursa foto: captura foto YouTube

Articole similare

Casa din „Singur acasă” poate fi a ta pentru o seară

Conacul iconic din filmele „Singur acasă” va fi disponibil pentru închiriere pe Airbnb, doar pentru ...

„Singur acasă” se poate vedea de mâine, dar nu la ProTV!

„Singur acasă” în perioada Crăciunului e ca un shot de tequilla în Mexic, ca o shaorma în Dristor sa...

Alex Parker a făcut echipă cu Alexandra Stan și lansează single-ul Home Alone (Macaulay Culkin), pie...

Astăzi, 19 noiembrie, Alex Parker a lansat piesa perfectă pentru sezonul de sărbători, pe care o vei...