Confidenţialitate

Casa din „Singur acasă” poate fi a ta pentru o seară

CoolNews, NEWS
share

Conacul iconic din filmele „Singur acasă” va fi disponibil pentru închiriere pe Airbnb, doar pentru o noapte și doar luna aceasta.

Indiferent de vârstă, filmele „Singur acasă” sunt filmele acelea clasice de Crăciun, pe care vrei să le urmărești în fiecare an. Acum ai șansa să-ți petreci o noapte în casa McCallister, dar să sperăm că de data asta fără hoți.

Poate te-ai aștepta să fie destul de scump. Pentru o noapte, va trebui să scoți din buzunar doar 25 de dolari. În banii aceștia, nu numai că primești o cameră în (poate) cea mai populară casă americană, dar te așteaptă și alte surprize.

La sosire, vei fi întâmpinat de actorul Devin Ratray, care l-a interpretat pe fratele mai mare al lui Kevin McCallister, Buzz. Vei putea, de asemenea, să pui capcane similare cu cele pe care Kevin le-a folosit pentru a se apăra de hoți.

În plus, oaspeții vor fi tratați cu cea mai bună pizza din Chicago, vor face cunoștință cu celebra tarantulă și vor avea parte de o proiecție privată a noului film Home Alone intitulat Home Sweet Home Alone, lansat luna trecută.

Conacul se află pe un teren de peste 2000 mp2, cu șase dormitoare și șase băi și este situat în Chicago. A fost scos la vânzare acum aproape nouă ani și s-a vândut cu 24 de milioane de dolari!

Airbnb a anunțat vestea pe Instagram și a dezvăluit, de asemenea, că va face o donație Spitalului de Copii La Rabida din Chicago pentru a onora „prima ședere la casa McCallister”.

Articole similare

„Singur acasă” se poate vedea de mâine, dar nu la ProTV!

„Singur acasă” în perioada Crăciunului e ca un shot de tequilla în Mexic, ca o shaorma în Dristor sa...

Alex Parker a făcut echipă cu Alexandra Stan și lansează single-ul Home Alone (Macaulay Culkin), pie...

Astăzi, 19 noiembrie, Alex Parker a lansat piesa perfectă pentru sezonul de sărbători, pe care o vei...

Cezar Guna lansează "Singur Acasă" - VIDEO

Cezar Guna cântă despre iubire, pasiune și dorință în noua sa piesă, Singură acasă. Mesajul melodiei...