Confidenţialitate

Rihanna spune că va fi o mamă „nebună” când vine vorba de protejarea copilului ei

Celebrități, CoolNews
share

Rihanna ar putea scoate în fiecare zi look-uri emblematice de sarcină, dar nu lăsa moda să o păcălească: prioritatea ei numărul unu este să-și protejeze copilul. Într-un interviu oferit pentru Elle la deschiderea Fenty Beauty de la Ulta de sâmbătă (12 martie), cântăreața a oferit câteva informații despre tipul de mamă la care vrea să ajungă odată ce va naște.

Artista a spus că admiră stilurile parentale ale vedetelor din Real Housewives, Heather Dubrow și Teresa Giudice. „Heather Dubrow este atât de șic în timp ce este mamă. Efectiv iubesc felul în care le permite copiilor ei să fie cine își doresc să fie, iar asta mă inspiră cu adevărat. Dar Teresa [Giudice] din Jersey nu se joacă când vine vorba despre copiii ei.”

Ea a continuat: „Rezonez foarte mult cu ea pentru că simt că exact așa voi fi și eu. Nebună când vine vorba despre copilul meu.

Rihanna, care este și antreprenor în zona de beauty, a mărturisit că se află în prezent în al treilea trimestru de sarcină și că incearcă să arate bine în continuare, cu ajutorul hormonilor de sarcină și a liniei omonime de frumusețe și îngrijire a pielii.

Vreau să zic că totul merge mână în mână. Există o strălucire a acestei perioade de sarcină, dar sunt și acele zile, desigur. Mai ales în al treilea trimestru, când te trezești și îți spui: oh, trebuie să mă îmbrac? Machiajul cu siguranță te ajută să te simți mai bine când ieși din casă”, a spus artista.

M-am concentrat foarte mult pe hidratare și pe conturare. Fața devine puțin rotundă și dolofană. Nasul începe să se mărească și tot așa. Totul este o provocare, de la îmbrăcat până la machiaj. Dar îmi plac provocările. Îmi plac lucrurile care mă forțează să fiu creativă și să creez în moduri noi. Iar în zona aceasta de frumusețe, poți face atât de multe…

Rihanna este însărcinată cu primul său copil, alături de rapperul A$AP Rocky.

Articole similare

Rihanna devine cea mai tânără miliardară a Americii. I-a luat locul lui Kim Kardashian

Rihanna scrie din nou istorie după ce a devenit cea mai tânără miliardară din America. Cu o avere...

Rihanna și A$AP Rocky sunt părinți! Cântăreața a născut un băiețel

Rihanna și A$AP Rocky au adus pe lume primul lor copil, un băiețel, pe 13 mai la Los Angeles, potriv...

ASAP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles, după ce s-au întors din ...

ASAP Rocky, iubitul Rihannei, a fost arestat miercuri, pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. ...