Margot Robbie este însărcinată! Actrița din „Barbie” și Tom Ackerley așteaptă primul lor copil

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Margot Robbie, celebra actriță din filmul „Barbie”, și soțul ei, regizorul Tom Ackerley, așteaptă primul lor copil. Vestea a fost confirmată de mai multe surse pentru revista PEOPLE, după ce fotografii de paparazzi i-au surprins pe cei doi în vacanță la Lacul Como, Italia. Robbie, în vârstă de 34 de ani, a fost văzută afișându-și burtica într-un top scurt, stârnind speculații și bucurie în rândul fanilor.

Margot Robbie și Tom Ackerley, ambii de aceeași vârstă, s-au cunoscut în 2013 pe platoul de filmare al dramei „Suite Française”, o poveste plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Ackerley era asistent de regie, iar Robbie, deja în lumina reflectoarelor, era una dintre protagoniste. Relația lor a evoluat rapid, trecând de la prietenie la iubire, iar în decembrie 2016, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie privată în Byron Bay, Australia, fără a anunța în prealabil logodna.

Cuplul este cunoscut pentru discreția sa, menținându-și viața personală departe de ochii publicului. Aceștia nu au făcut excepție nici în privința logodnei și nunții, alegând să împărtășească aceste momente speciale doar cu cei apropiați.

În afară de carierele lor individuale de succes, Margot și Tom au colaborat și profesional, lucrând împreună la compania de producție LuckyChap Entertainment. Aceasta a fost fondată în 2014, împreună cu prietena din copilărie a lui Robbie, Sophia Kerr, și colegul lor Josey McNamara. Compania a produs mai multe filme și seriale de succes, inclusiv „I, Tonya”, care i-a adus lui Robbie o nominalizare la Oscar.

Anunțul sarcinii adaugă o nouă dimensiune fericită vieții lor deja pline de realizări. Margot Robbie, cunoscută pentru performanțele sale excepționale în filme precum „The Wolf of Wall Street” și „Birds of Prey”, se pregătește acum pentru cel mai important rol al vieții ei: acela de mamă.

Fanii și colegii de breaslă și-au exprimat entuziasmul și urările de bine pentru cuplu, așteptând cu nerăbdare să vadă cum va arăta viitorul lor ca familie. Cu o carieră strălucitoare și o familie în creștere, Margot Robbie și Tom Ackerley sunt pregătiți să îmbrățișeze această nouă etapă cu aceeași pasiune și dedicare care i-au caracterizat până acum.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Vanessa Hudgens și Cole Tucker au devenit părinți. Primele imagini

Vedeta din High School Musical, Vanessa Hudgens, în vârstă de 35 de ani, a fost surprinsă ieșind din...

Hailey și Justin Bieber își așteaptă primul copil. Cum au făcut publică vestea

Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți în curând. Vestea a fost împărtășită pe reț...

Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, mamă pentru a doua oară

Vestea sosirii celui de-al doilea copil al actriței Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și a soțul...