Hailey și Justin Bieber își așteaptă primul copil. Cum au făcut publică vestea

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Hailey și Justin Bieber au anunțat că vor deveni părinți în curând. Vestea a fost împărtășită pe rețelele sociale printr-un videoclip emoționant, însoțit de câteva imagini. Momentul special a fost surprins în ziua în care cei doi și-au reînnoit jurămintele de dragoste. Hailey a strălucit într-o rochie albă lungă, din dantelă, purtând un voal și evidențiindu-și delicata burtică, care este în creștere.

În postarea sa, Hailey a inclus și câteva instantanee adorabile în care apare alături de Justin, într-un cadru idilic de pe un câmp. Cei doi își arată cu mândrie verighetele și îmbrățișează cu drag burtica încă mică a viitoarei mame.

Potrivit unor surse citate de TMZ, Hailey Bieber se află în a șasea lună de sarcină, ceea ce sugerează că va intra în curând în ultimul trimestru al acestei perioade speciale. Există speculații că micuțul ar putea veni pe lume până la sfârșitul verii, însă acest lucru nu a fost confirmat oficial de către cuplu.

Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în 2018 și de atunci au împărtășit deschis dorința lor de a deveni părinți. Această veste este primită cu bucurie de către fanii lor, care au urmărit cu atenție povestea lor de dragoste și sunt nerăbdători să-i vadă în rolurile de părinți devotați și iubitori.

 

sursa foto: Instagram

Articole similare

Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, mamă pentru a doua oară

Vestea sosirii celui de-al doilea copil al actriței Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și a soțul...

[BREAKFAST] Un urs panda și-a simulat sarcina pentru un tratament mai bun

Urșii panda gestanți din Chengdu, China primesc un tratament special, inclusiv hrană suplimentară și...

Elon Musk este din nou tată. „Techno Mechanicus” este numele celui de-al zecelea copil al miliardaru...

Despre Elon Musk se știe că este fondatorul Tesla și SpaceX, proprietarul X, unul dintre cei mai bog...