Rihanna și A$AP Rocky sunt părinți! Cântăreața a născut un băiețel

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Rihanna și A$AP Rocky au adus pe lume primul lor copil, un băiețel, pe 13 mai la Los Angeles, potrivit TMZ.

Page Six a dat vestea despre sarcina Rihannei la sfârșitul lunii ianuarie, după ce au apărut fotografii cu cântăreața, în vârstă de 34 de ani, arătându-și cu mândrie burtica în timp ce mergea la plimbare cu Rocky, în vârstă de 33 de ani, în Harlem.

Rihanna, care este și antreprenor în zona de beauty, a mărturisit în timpul sarcinii că incearcă să arate bine în continuare, cu ajutorul hormonilor de sarcină și a liniei omonime de frumusețe și îngrijire a pielii.

Vreau să zic că totul merge mână în mână. Există o strălucire a acestei perioade de sarcină, dar sunt și acele zile, desigur. Mai ales în al treilea trimestru, când te trezești și îți spui: oh, trebuie să mă îmbrac? Machiajul cu siguranță te ajută să te simți mai bine când ieși din casă”, a spus artista.

M-am concentrat foarte mult pe hidratare și pe conturare. Fața devine puțin rotundă și dolofană. Nasul începe să se mărească și tot așa. Totul este o provocare, de la îmbrăcat până la machiaj. Dar îmi plac provocările. Îmi plac lucrurile care mă forțează să fiu creativă și să creez în moduri noi. Iar în zona aceasta de frumusețe, poți face atât de multe…

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Tensiuni în lumea muzicii. A$AP Rocky va fi judecat pentru atac armat

Rapperul american A$AP Rocky, soțul Rihannei, urmează să fie judecat pentru că şi-a împuşcat un fost...

Rihanna revine ca Director de Creație al FENTY x PUMA

Celebra Rihanna și compania sportivă PUMA au lansat oficial cea mai nouă colecție de produse. Rihann...

Rihanna a născut în secret o fetiță

Interpreta hitului "Umbrella" ar fi devenit a doua oară mămică, după ce și-a luat prin surprindere f...