Rest in peace, Snatt!

Muzică
share

Snatt, unul dintre ambasadorii muzicii trance în România, ne-a părăsit mult prea devreme. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook Snatt&Vix.

„Ce zi teribilă… Cu inimă grea şi într-un şoc teribil trebuie să vă anunţ teribila veste pe care am primit-o de la fratele său, când m-am trezit şi am văzut nenumăratele apeluri şi mesaje despre Snatt Dragoş care a murit (cel mai probabil din cauza unui atac de cord) azi noapte sau azi dimineaţă, în camera sa. Nimeni nu se aştepta la această tragedie şi nimic nu anunţa asta. E foarte greu de acceptat şi incredibil… Îmi pare rău că trebuie să vă dau vestea asta teribilă, dar cred că este normal să vă informez, în loc să aflaţi asta din alte surse, pentru că voi sunteţi cei care îl cunoaşteţi, îi cunoaşteţi pasiunea pentru muzica trance, pasiunea care ne-a adus pe toţi împreună. Odihneşte-te în pace, Dragoş. Ne va fi dor de tine, dar cât timp muzica trance va face parte din viaţa noastră, vei face parte din ea şi vei fi o amintire frumoasă”, sunt câteva dintre cuvintele postate de Vix.

Pe Virgin Radio Romania ai putut auzi emisiunea TrancENDancE, marca Snatt & Vix. TrancENDancE înseamnă cel mai constant şi îndrăgit brand de evenimente trance din România, dar şi albumul celor doi băieţi, pentru care au muncit timp de doi ani. O muncă ce merită lăudată şi apreciată.

Snatt & Vix sunt doi români care au introdus pe piaţa românească într-un mod mult mai susţinut, un gen muzical care nu numai că îţi stârneşte gânduri, dar îţi şi deschide apetitul pentru o călătorie în lumea acordurilor euforice, care te poartă de la beat-uri cutremurătoare, până la momente pline de sentimente adânci pe piesele cu vocal. Totul se realizează cu un mix excelent între Snatt şi Vix, pentru că Snatt (Dragoş) este un vechi susţinător înrăit al acestui fenomen muzical, el fiind fondatorul primei comunităţi trance din România, dedicându-şi până acum, peste 7 ani din viaţă, unei pasiuni care îţi stârneşte cu adevărat satisfacţie, iar Vix (Bogdan) este managerul caselor de discuri „Ask4Records” şi „Cool Vibes Records” prin care lansează piese în toată lumea dar cel mai important, alimentează publicul cu multă muzică electronică de calitate. Toate acestea au dus la formarea unei echipe cu un scop multiplu dar foarte bine definit încă de la începuturi: promovarea muzicii trance în România, ridicarea scenei muzicii electronice româneşti şi plasarea României pe harta internaţională a acestui subgen muzical, trance, pe care Snatt & Vix îl consideră unul fără egal.

Odihneşte-te în pace, Snatt!

Articole similare

Snatt & Vix - BIOGRAFIE

Snatt & Vix sunt doi români care au introdus pe piaţa românească într-un mod mult mai susţinut, ...

Trance & progressive - love at first beat!!!

"Este un stil al muzicii electronice, având la baza stilul Techno, apărut în vestul Europei la încep...

Sâmbătă ne vedem la primul show TrancENDancE din 2017

Fii prezent la cel mai tare party cu Virgin Radio Romania!  TrancENDancE, la Arenele Romane din Bucu...