Snatt & Vix – BIOGRAFIE

Muzică
share

Snatt & Vix sunt doi români care au introdus pe piaţa românească într-un mod mult mai susţinut, un gen muzical care nu numai că îţi stârneşte gânduri dar îţi şi deschide apetitul pentru o călătorie în lumea acordurilor euforice, care te poartă de la beat-uri cutremurătoare, până la momente pline de sentimente adânci pe piesele cu vocal. Totul se realizează cu un mix excelent între Snatt şi Vix, pentru că Snatt (Dragoş) este un vechi susţinător înrăit al acestui fenomen muzical, el fiind fondatorul primei comunităţi trance din România, dedicându-şi până acum, peste 7 ani din viaţă, unei pasiuni care îţi stârneşte cu adevărat satisfacţie, iar Vix (Bogdan) este managerul caselor de discuri „Ask4Records” şi „Cool Vibes Records” prin care lansează piese în toată lumea dar cel mai important, alimentează publicul cu multă muzică electronică de calitate. Toate acestea au dus la formarea unei echipe cu un scop multiplu dar foarte bine definit încă de la începuturi: promovarea muzicii trance în România, ridicarea scenei muzicii electronice româneşti şi plasarea României pe harta internaţionala a acestui subgen muzical, trance, pe care Snatt & Vix îl consideră unul fără egal.

Drumul lung pe care l-au străbătut prin această junglă numită „piaţa muzicală” le-a fost răsplătit pentru prima oară în 2009 când şi-au făcut apariţia pentru prima dată pe o scenă mare, în faţa unui public numeros, prezenţa lor contribuind la succesul unui spectacol pe care toată lumea l-a lăudat. A fost un line up cu ocazia zilei de 1 Mai, în Neptun – Olimp, pe litoralul Mării Negre, cu care era imposibil să nu te distrezi: Adrian Eftimie, Vali Bărbulescu, Pagal, Snatt & Vix şi Chicane. Sezonul era abia la început. Tot în 2009 au susţinut o serie de petreceri, lansând la apă brandul „TrancENDancE”, brand creat şi susţinut exclusiv de cei doi, la care au participat DJ-i invitaţi români, dar mai ales DJ-i internaţionali (Mr.Pit, Roger Shah, Claudia Cazacu, Richard Durand sau Stoneface & Terminal). În luna octombrie a aceluiaşi an, la Arenele Romane a avut loc o ediţie „The Mission” [ www.themission.ro ], cu Lange şi Ferry Corsten ca invitaţi speciali, unde Ferry Corsten a prezentat noul album „Twice In A Blue Moon – The Experience” publicului din România, ocazie cu care Snatt & Vix au făcut warmup-ul.

Ca o continuare firească a ascensiunii lor, Snatt & Vix au început anul 2010, invitaţi la Arenele Romane, unde au făcut un warm-up de 4 ore pentru Paul Van Dyk, peste 5000 de oameni creând o atmosferă incendiară, iar în vara aceluiaşi an, în statiunea Năvodari, de pe litoralul românesc, ei fiind invitaţi să pregăteasca publicul [peste 10.000 de oameni] cu un set de aproximativ 5 ore, pentru un dj care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Tiesto.

Chiar dacă în 2009 şi 2010 Snatt & Vix au fost foarte ocupaţi pregătind aceste apariţii de excepţie, duo-ul românesc a reuşit în acelaşi timp să aducă ca invitaţi la evenimentele „TrancENDancE” din Studio Martin şi alti invitaţi internaţionali [ Myon & Shane54, First State, Ronski Speed, Jochen Miller, Ashley Wallbridge, Daniel Kandi si Mark Sherry ], iar într-o ediţie „TrancENDancE”cu totul şi cu totul de excepţie, pe Markus Schulz, locul 8 mondial, cu „Global DJ Broadcast World Tour – Bucharest”. [ www.trancendance.ro ]

Stilul lor muzical este unul foarte versatil, aşa că în seturile lor veţi putea asculta de la progressive house la progressive trance, de la piese trance mai agresive sau piese cu sau fără vocals, la piese cu beat-uri ce duc spre tech, dar şi piese uplifting la un tempo ridicat.

Ca piesă de debut, Snatt & Vix au ales piesa „Winter of Love”, o colaborare cu „Moonpax”, un proiect al unor băieţi din Israel, această piesa văzând lumina zilei la sfârşitul lui martie 2010. Pe acest release a fost prezent şi un remix semnat DJ Eco. „Winter of Love” a avut parte de susţinere din partea lui Armin van Buuren (ASOT 449), Andy Moor (Moor Music Podcast 31) şi mulţi mulţi alţii, fiind selectată pentru a intra pe o serie lungă de compilaţii semnate ARMADA.

A doua piesă semnată Snatt & Vix, tot în colaborare cu „Moonpax”, s-a numit „Replay Girl”, şi a avut susţinere de la DJ-i internaţionali, dar printre cei mai importanţi a fost chiar Markus Schulz, el făcând un mashup cu această piesa, „Snatt & Vix vs Yuri Kane – Replay Girl Right Back (Markus Schulz Mashup)”, dar şi introducând piesa celor doi în emisiunea sa săptămânală „Global DJ Broadcast”. Şi această piesă s-a bucurat de susţinerea ARMADA, fiind introdusă şi ea pe o serie importantă de compilaţii.

Disco Terra, un alt release semnat Snatt & Vix, în colaborare cu „Moonpax” şi „Xpective Sense”, a apărut şi cu un remix semnat „Artento Divini”, şi a făcut furori din prima secundă apărând şi ea, ca şi celelalte releas-uri de până acum, pe o compilaţie ARMADA [Armada Trance Vol. 10 / 2010-09-18].

Având susţinerea ARMADA şi a multor DJ-i de top internaţionali, Snatt & Vix au continuat să lucreze şi la alte producţii, fiecare dintre ele făcând senzaţie printre ascultătorii de muzică trance de pe întreg globul. „Sunride” este releas-ul cu care Snatt & Vix, alături de „In Progress”, au reuşit să câştige titlul de „Track of the Week”, remixul lui Ronski Speed, în emisiunea „A State Of Trance”, realizată de numărul unu mondial, Armin van Buuren. „Sunride” s-a făcut auzită pe compilaţia „Max Graham presents Cycles 2 / October 29th, 2010” şi pe „Global DJ Broadcast Top 15 – November 2010 / October 31st, 2010„, şi aceste compilaţii văzând lumina zilei sub label-ul ARMADA.

Anul 2011 a început foarte promiţător pentru cei doi români, pentru că în prima lună a lui, Snatt & Vix au realizat o piesă care poate fi chiar una din cele mai tari piese trance 100% producţie românească de până acum, instrumental plus vocal; ea a fost selectată şi introdusă de către Markus Schulz în compilaţia sa „Prague`11”, în premieră mondială, unde cei doi figurează cu două piese, o compilaţie care îşi va avea lansarea în luna Februarie la Praga în club SaSaZu. Piesa despre care vorbim este rezultatul unei colaborări între Snatt & Vix şi Alexandra Bădoi. Cealaltă piesa de pe compilaţia „Prague`11”, se numeşte „Warp Drive”, şi ea într-o apariţie în premieră mondială, reprezintă dovada reală ca Snatt & Vix nu renunţă la stilul care îi defineşte, trance.

 

Articole similare

„Spare”, cartea prințului Harry, a avut cele mai mari vânzări din categoria non-ficțiune din Marea B...

„Spare” (Rezerva), autobiografia prințului Harry, a devenit cartea de non-ficțiune cu cele mai rapid...

Biografia lui Will Smith apare în limba română

Biografia actorului Will Smith, ”Will”, va fi publicată în limba română simultan cu lansarea intern...

Fiul cel mic al lui Joe Biden îşi povesteşte viaţa în ”Beautiful Things”

Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, își publică biografia, una despre care se așteaptă să fie un succe...