Fii prezent la cel mai tare party cu Virgin Radio Romania!  TrancENDancE, la Arenele Romane din București, are loc sâmbăta aceasta. Markus Schulz merge mai departe anul acesta și lansează ”Watch The World”, cel mai complex album al său.

Pe data de 11 februarie, la TrancENDancE, la Arenele Romane, alături de Snatt & Vix, urcă pe scenă Markus Schulz într-un show care va face parte din turul său mondial de promovare a albumului ”Watch The World”, alături de Adina Butar, pentru a completa primul show TrancENDancE din 2017.

 

Markus Schulz și albumul ”Watch The World”

Surprinzator, la acest al 6-lea album, cel mai complex de altfel, Dj-ul declarat numarul 1 in Statele Unite ale Americii a lucrat si la partea de versuri, alaturi de colegii sai de studio, dar si cu producatori de la noi, Soundland fiind unul din ei.

Materialul discografic ”Watch The World” cuprinde ”Destiny” (intr-o varianta noua), colaborari noi cu Lady V si Delacey, dar si piesa pe care Markus a realizat-o impreuna cu romanii de la Soundland, ”Face Down”, in care joaca Laura Cosoi, dar si iubita lui, vocalul de suflet, Adina Butar, si ”Soldier”, impreuna cu Naguale.

“Dupa lansarea celor cinci albume anterioare, am vrut ca Watch The World sa reflecte momentele speciale din viata mea, din perioada copilariei pana la indeplinirea visului de a deveni DJ. Mi-am dorit un album complex, atat prin colaborarile cu producatori din Romania si alte zone ale lumii, versuri scrise cu suflet, cat si a vocilor alese cu mare tact.

Materialul audio contine 17 piese, povesti extraordinare ce asteapta sa fie ascultate de fiecare dintre voi, pentru ca asta am vrut sa evidentiez, o muzica pe care toti sa o poata asculta/fredona.”, a declarat Markus Schulz.

Show ul de lansare al albumului din a fost SOLD OUT, in Los Angeles. Albumul contine doua versiuni de CD-uri, una trance si cealalta acustica. Evenimentele Dj-ului de promovare si lansare an noului album au inceput inca din aprilie, in Londra, Elvetia, Los Angeles, San Francisco, Washington, Miami, New York, Dubai, Istanbul, Munchen, Praga, Kiev. Trei dintre ele sunt seri “open to close”, in care platanele ii apartin numai acestuia, de la warm-up si pana la after-party inclusiv.

O alta noutate pe care o aduce ”Watch The World” este casa de discuri la care este lansat albumul, Black Hole Recordings, in parteneriat cu Coldharbour. Toatele celelalte 5 albume ale lui Markus au fost lansate la Armada Music.

La ora actuala, Markus Schulz este cel mai votat si iubit DJ din America, fiind desemnat, ani la rand, “America’s Best DJ”. In ultimii 10 ani, Markus Schulz a contopit stilurile progressive-house si trance, in cea mai creativa maniera, intr-un sound ‘big room’ hibrid de neimitat. Prin DJ seturile sale, propria sa casa de discuri „Coldharbour recordings” si propria emisiune „Global DJ Broadcast”, Markus Schulz a avut un rol important in revolutionarea scenei trance din State Unite ale Americii, o punere in scena care influenteaza muzica trance la nivel mondial. Din 2012, a inceput si o frumoasa colaborare cu Adina Butar, talentata cantareata din Romania, pe care am auzit-o, deja, pe multe dintre piesele Dj-ului, si a carei voce nu lipseste nici de pe “Watch the world”, unde interpreteaza “You and I”.

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in punctele fizice ale retelei iabilet: Magazinul Muzica, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H si la Hard Rock Cafe.