Putin are un bodyguard care îi strânge excrementele în deplasări pentru a nu divulga informații

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Un nou raport bizar susține că gărzile de corp ale lui Vladimir Putin îi colectează excrementele în călătoriile prin străinătate pentru a le putea duce înapoi în Rusia.

Speculațiile asupra sănătății liderului rus au crescut de la atacul său asupra Ucrainei, unii sugerând că ar putea avea cancer sau Parkinson.

Cu toate acestea, zvonurile circulă de ani de zile, iar acestea au luat o nouă întorsătură cu acuzațiile făcute de jurnaliștii de investigație și de experții ruși Régis Genté și Mikhail Rubin.

Într-un raport recent pentru revista de știri franceză Paris Match, ei descriu modul în care sursele le-au spus că excrementele și urina lui Putin sunt colectate de membrii Serviciului său Federal de Protecție (FPS) pentru a le proteja de forțele externe care le-ar putea colecta și aduna informații despre starea lui de sănătate.

Într-un segment tradus al articolului se spune: „Un agent trebuia să pună excrementele lui Putin în buzunarele prevăzute în acest scop pentru a nu lăsa nicio urmă și a aduce totul înapoi în țară într-o valiză specială”.

Ei au adăugat că știu de două ocazii separate în care deșeurile sale au fost „recoltate”, așa cum au spus ei – în timpul vizitei liderului rus în Franța în mai 2017 și apoi din nou în octombrie 2019, în timp ce a ajuns în Arabia Saudită.

Jurnalistul independent și fostul reporter al BBC Rusia, Farida Rustamova, a scris pe Twitter pentru a discuta afirmațiile, scriind: „Ieri, @ParisMatch a raportat că Vladimir Putin călătorește în străinătate cu o valiză specială. Potrivit jurnaliștilor, gardienii lui Putin îi adună „scaunele” în saci și le livrează la Moscova”.

 

sursa foto: Profimedia

Articole similare

Un bărbat din Rusia a fost amendat după ce l-a visat pe Zelenski

Un rus a fost amendat cu 30.000 de ruble (aproximativ 2.000 de lei) pentru că a postat pe Instagram ...

[BREAKFAST] Un soldat rus a fost spionat în propria casă după ce a montat o cameră de supraveghere f...

O cameră de supraveghere stradala din orașul ucrainean Liman a ajuns în Siberia, într-o localitate d...

Un colonel rus s-a îmbătat într-un bar și a pierdut un laptop cu informații militare secrete

Un colonel rus care se află la conducerea unui departament al centrului de cercetare al armatei din ...