Confidenţialitate

Noul Superman va fi prezentat ca bisexual în noua ediție a benzilor desenate

CoolNews, Filme
share

DC Comics a anunțat că noul Superman va avea o relație romantică cu un bărbat în următoarea poveste ce urmează să fie publicată luna viitoare. Jon Kent, fiul lui Clark Kent, va intra intr-o relație cu jurnalistul Jay Nakamura în noul episod al seriei.

Întotdeauna am spus că  lumea are nevoie de eroi și toată lumea trebuie să se oglindească în eroii lui”, a declarat scenaristul Tom Taylor. Superman a fost acolo mereu pentru speranță, adevăr și dreptate. În zilele noastre, toate acestea înseamnă mult mai mult. Astăzi, tot mai mulți oameni pot să se vadă în eroii lor”.

Povestea va apărea în partea a 5-a a Son of Kal-El, și va apărea pe rafturi pe 9 noiembrie.

Exact ca și tatăl său, John Kent este și el un reporter și se împrietenește cu Jay Nakamura într-o poveste lansată în August. Cei doi pot fi văzuți sărutându-se într-o imagine publicată luni pe rețelele sociale.

Toată acțiunea se întâmplă la sfârșitul unei scene în care Superman este epuizat fizic și psihic în urma încercărilor lui de a salva cât mai mulți oameni, iar Jay este acolo pentru a avea grijă de el”, au declarat cei de la DC Comics.

Nu este pentru prima dată când cei de la DC își arată susținerea pentru comunitatea LGBTQ+. Ultima versiune a lui Robin din seriile Batman îl prezintă ca fiind bisexual, iar Aquaman a introdus în poveste un super-erou gay.

Articole similare

Cine este prima femeie transgender care va concura pentru Miss SUA

Prima femeie transgender care va concura pentru Miss SUA și-a anunțat oficial participarea, după ce ...

Lady Gaga lansează o ediție aniversară a albumului "Born This Way"

Lady Gaga a lansat ediția specială a albumului ”Born This Way The Tenth Anniversary”. Ediția aniv...

S-a lansat Virgin Radio Pride UK

Virgin Radio UK a lansat o nouă stație pentru comunitatea LGBTQ+: Virgin Radio Pride UK. ”Sunt în...