Adele și-a oprit cel mai recent concert pentru a înjura un fan. De la ce a început

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Celebra cântăreață britanică Adele s-a oprit din cântat în timpul unui concert din Las Vegas pentru a confrunta un fan care strigase comentarii împotriva mișcării Pride. Incidentul s-a petrecut pe 1 iunie, iar reacția furioasă a artistei a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

În timp ce Adele își desfășura show-ul, un bărbat din public a strigat „Pride sucks! (Pride e nașpa – n.red.)”. Cunoscând faptul că Adele este o susținătoare a comunității LGBTQ+, acest comentariu nu a rămas neobservat. Artista, vizibil deranjată, s-a oprit imediat din cântat și l-a înfruntat pe fanul său cu un tir de înjurături.

Ai venit la show-ul meu și spui că Pride e nasol? Ești idiot? Nu mai fi atât de ridicol. Dacă nu ai nimic de spus taci, ok?”, a strigat Adele, furioasă, către bărbatul din mulțime. Acest moment a fost surprins de numeroși spectatori, iar imaginile au fost rapid distribuite în online, stârnind diverse reacții.

Reacțiile Publicului și Susținerea Online

Imediat după incident, reacțiile pe rețelele de socializare au fost predominant pozitive, mulți lăudând-o pe Adele pentru că a apărat valorile în care crede. Un utilizator de Twitter a scris: „O iubesc pe Adele pentru asta!”. Un alt fan a adăugat: „Adele își spune întotdeauna părerea, de aceea o iubesc”. Alții au subliniat cât de jenant trebuie să fie pentru acel fan să fie înjurat de vedeta pe care a venit să o vadă.

Incidentul a subliniat și mai mult angajamentul lui Adele față de comunitatea LGBTQ+. Artista a declarat în repetate rânduri că membrii acestei comunități sunt „sufletele ei pereche”. Într-o declarație anterioară, Adele a spus: „Comunitatea LGBTQ+ a fost sufletul meu pereche de când eram cu adevărat tânără”.

Adele nu este la prima demonstrație de susținere față de comunitatea LGBTQ+. De-a lungul carierei sale, ea a vorbit deschis despre importanța acceptării și a iubirii necondiționate. În mod constant, și-a folosit platforma pentru a promova egalitatea și a lupta împotriva discriminării.

Concertul de la Las Vegas a fost doar un alt exemplu al modului în care Adele nu ezită să-și apere convingerile. Cu toate că abordarea ei a fost una dură și directă, mulți fani și susținători au apreciat sinceritatea și hotărârea ei de a lua atitudine împotriva intoleranței.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Ce să NU faci la un concert: Ghid pentru un comportament respectuos

Participarea la un concert este o experiență plină de energie și emoție, dar pentru a te asigura că ...

Cum să te bucuri la maxim de un concert: Sfaturi pentru o experiență de neuitat

Participarea la un concert este o experiență unică, plină de energie și emoție. Pentru a te bucura l...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...