Nicki Minaj lanseaza albumul „Queen”

Muzică
share

După ce a reușit să mențina linia suspansului la cote maxime, Nicki Minaj, regina de necontestat a muzicii hip-hop, lansează, în sfârșit, cel de-al patrulea album de studio, „Queen”.

Noul material semnat Nicki Minaj cuprinde 19 piese surprinzătoare și reflectă un grad mai mare de maturitate muzicală, reușind să combine rap-ul cu mai multe stiluri: de la influențe de reggae trinidadian/jamaican până la caracteristici specifice orientului mijlociu. „Queen” redă un sunet elevat, uniform, dar pastrează versurile puternice, necenzurate, specifice lui Nicki Minaj.

De data aceasta Nicki Minaj surprinde și prin seria largă de colaborări spectaculoase incluse pe album: Eminem & Labirinth („Majesty”), Lil Wayne („Rich Sex”), Ariana Grande („Bed”), Future („Sir”) si The Weeknd („Thought I Knew You”).

„Queen” este un cadou pe care Nicki îl pune în fața fanilor de pretutindeni, o dovadă de necontestat a unicității artistei și a faptului că Minaj aduce în peisajul muzical o tendință aparte, pe care niciun alt rapper, bărbat sau femeie, nu a mai reușit să o abordeze până în acest moment. La începutul acestui an, Nicki a lansat piesele „Chun-Li” si „Barbie Tingz”. Cu toate acestea, Nicki a ales să integreze doar single-ul „Chun-Li” pe album, tocmai pentru că redă un mesaj mult mai puternic, iar sunetul este unul cu totul si cu totul special, menit să evidențieze calitățile muzicale pe care Minaj le posedă. În urmă cu doar câteva zile înainte de lansarea single-ului „Bed”, Nicki Minaj și-a bucurat fanii cu o altă colaborare surprinzatoare, pentru piesa „Rich Sex”, alaturi de Lil Wayne, lansată în urmă cu aproximativ două luni.

TRACK LISTING Queen:

1. Ganja Burns
2. Majesty ft. Eminem & Labrinth
3. Barbie Dreams
4. Rich Sex ft. Lil Wayne
5. Hard White
6. Bed ft. Ariana Grande
7. Thought I Knew You ft. The Weeknd
8. Run & Hide
9. Chun Swae ft. Swae Lee
10. Chun-Li
11. LLC
12. Good Form
13. Nip Tuck
14. 2 Lit 2 Late Interlude
15. Come See About Me
16. Sir ft. Future
17. Miami
18. Coco Chanel ft. Foxy Brown
19. Inspirations Outro

Articole similare

Rihanna și-a lansat propria linie de lenjerie intimă. Noul album mai poate aștepta...

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteapt...

Red Hot Chili Peppers pleacă în turneu cu A$AP Rocky, Thundercat, The Strokes și mulți alții

Americanii de la Red Hot Chili Peppers au anunțat acum 2 săptămâni că plănuiesc să plece în turneu a...

Fanii lui Eminem sunt convinși că urmează să fie lansat un nou album

Oricât de bine încerci să păstrezi un secret, dacă ai un fanbase mare, sigur se va afla adevărul. E ...