Red Hot Chili Peppers pleacă în turneu cu A$AP Rocky, Thundercat, The Strokes și mulți alții

CoolNews, Muzică
share

Americanii de la Red Hot Chili Peppers au anunțat acum 2 săptămâni că plănuiesc să plece în turneu anul viitor. Datele pentru cele 32 de show-uri de stadion din Europa, UK și Statele Unite ale Americii au fost anunțate ieri, iar România nu se află pe listă. Mai mult decât atât, alături de ei vor pleca în turneu și The Strokes, Beck, St. Vincent, HAIM, A$AP Rocky, Anderson .Paak, Thundercat, sau King Princess.

Biletele se pun în vânzare pentru publicul general începând de vineri, 15 octombrie, ora 10 prin Ticketmaster. Există un pre-sale și pentru fani pe 9 octombrie (pentru datele din US) și pe 13 octombrie (pentru datele din UK și Europa).

Pentru fanii Red Hot Chili Peppers, cea mai importantă parte din tot acest turneu este întoarcerea chitaristului John Frusciante. După mai bine de zece ani, Frusciante a revenit în trupă la sfârșitul anului 2019. Deși pandemia i-a pus în dificultate iar planurile lor pentru un turneu în 2020 au fost amânate, John Frusciante, Anthony Kiedis, Flea și Chad Smith, membrii trupei Red Hot Chili Peppers, s-au folosit de timpul liber pe care l-au avut în timpul carantinei pentru a înregistra un nou album. Ultimul material discografic lansat de trupă în această formulă se numește Stadium Arcadium și a fost lansat în 2006. Pentru moment nu se cunosc mai multe informații legate de noul album.

Datele turneului au fost anunțate printr-un clip video amuzant postat pe rețelele sociale, filmat într-un studio de știri.

Datele turneului, artiștii care vor cânta în deschidere sau alte informații legate de bilete, pre-sale sau noul album se găsesc pe redhotchilipeppers.com

Articole similare

Tensiuni în lumea muzicii. A$AP Rocky va fi judecat pentru atac armat

Rapperul american A$AP Rocky, soțul Rihannei, urmează să fie judecat pentru că şi-a împuşcat un fost...

Rihanna a născut în secret o fetiță

Interpreta hitului "Umbrella" ar fi devenit a doua oară mămică, după ce și-a luat prin surprindere f...

ASAP Rocky, care ar fi trebuit să cânte în deschiderea celor de la Red Hot Chili Peppers, a cântat î...

A$AP Rocky a întârziat la concertul pe care trebuia să îl susțină în Manchester, unde era programat ...