Fanii lui Eminem sunt convinși că urmează să fie lansat un nou album

CoolNews, Muzică
share

Oricât de bine încerci să păstrezi un secret, dacă ai un fanbase mare, sigur se va afla adevărul. E și cazul lui Eminem (artistul săptămânii la Triple Play), despre care se crede că urmează să lanseze un nou album. Cel puțin așa spun fanii care au pus cap-la-cap mai multe indicii.

Marshall Bruce Mathers, sau Eminem, este un cântăreț de rap din Statele Unite ale Americii. Nu ai cum să nu-l recunoști atunci când îl auzi, flow-ul lui fiind unic în toată lumea. Ocupă locuri importante prin mai toate topurile de specialitate, iar la Virgin Radio Hot 30 se clasează pe un onorabil loc 27 cu Killer (Remix).

Recent, fanii au dezbătut pe un thread de Reddit despre noul album pe care artistul ar urma să-l lanseze. Au strâns toate indiciile și au corelat declarațiile celor cu care Eminem colaborează, a producătorilor și a cântăreței Skylar Grey.

Zvonurile au început să apară atunci când Fredwreck, producătorul albumelor lui Eminem, a postat la story pe pagina personală o poză cu casa artistului din copilărie. Aceași casă a apărut și pe coperțile albumelor „The Marshall Mathers LP”, dar și „The Marshall Mathers LP 2”.

Producătorul a continuat și a postat un story cu o clădire cu numărul „1001”. Fanii sunt convinși că reprezintă data lansării noului album, adică 10.01 (1 octombrie).

https://twitter.com/ShadyTimes/status/1439704475204263940?s=20

Skylar Grey, care lucrează cu Eminem de mai bine de 10 ani, le-a spus fanilor prin canalele social-media că ar trebui să-și treacă un semn în calendar în dreptul zilei de 1 octombrie, dar nu a dat mai multe detalii.

În tot acest timp, managerul rapperului Mozzy a postat pe Twitter că artistul lui a tras în studio cu Eminem și Polo G. Acesta a fost momentul în care tot internetul a bubuit, iar fanii sunt siguri că noua colaborare va fi pe album.

https://twitter.com/TheThizzler/status/1438231750430298114?s=20

Ultimul album pe care l-a lansat Eminem este „Music To Be Murdered By”, un album destul de diferit față de ce lansase până la acel moment. În orice caz, ține aproape de Virgin Radio. Dacă apare noul album, tot de la noi vei afla! 😉

Articole similare

Dr. Dre a dezvăluit că Eminem urmează să lanseze un nou album. Ce s-a aflat până acum

Eminem se pregătește să lanseze un nou album, la patru ani de la cel mai recent. Marți seara (19 ...

50 Cent spune că Eminem a refuzat o colaborare de 9 milioane de dolari pentru a cânta la Cupa Mondia...

50 Cent spune că Eminem a refuzat o ofertă de a cânta cu el la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, înt...

Eminem a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame: „Cel mai probabil nu ar trebui să fiu aici”...

Eminem a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame sâmbătă, ocazie cu care a interpretat și un set...